Κοσμος

Netflix: Αποσύρεται επεισόδιο που έδειξε τον Τούρκο ηγέτη ως κακό

Από τη σειρά «Designated Survivor»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Designated Survivor
Η σειρά του Netflix, Designated Survivor © IMDB

Δεν έχει τέλος η λογοκρισία στην Τουρκία, που αυτή τη φορά έριξε τα βέλη του προς το Netflix με αφορμή ένα επεισόδιο της σειράς Designated Survivor.

Ακόμα ένα βήμα παραπάνω έκανε η Τουρκία στη λογοκρισία, αναγκάζοντας το Netflix να αποσύρει ένα επεισόδιο της σειράς Designated Survivor καθώς εμφάνιζε τον χαρακτήρα του Τούρκου ηγέτη ως κακό.

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες που έλαβε από την τουρκική ρυθμιστική αρχή, το Netflix αναγκάστηκε να κατεβάσει το 7ο επεισόδιο του δεύτερο κύκλου της σειράς από την Τουρκία, χωρίς, ωστόσο, να το κάνει πράξη και στις υπόλοιπες χώρες προβολής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φατίχ Τουράν, ηγέτης της Τουρκίας, τον οποίο υποδύεται ο Τρόι Καϊλάκ, δέχτηκε κριτική στο εν λόγω επεισόδιο από την αντιπολίτευση της χώρας κατά την επίσκεψή του σε Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, όπου και θα συναντούσε τον Αμερικανό πρόεδρο, Τομ Κίρκμαν, τον οποίο υποδύεται ο Κίφερ Σάδερλαντ. 

Κατά έναν τρόπο, αυτές οι σκηνές φάνηκαν προσβλητικές στην τουρκική κυβέρνηση και κίνεισαι όλες τις διαδικασίες για να αποσυρθεί το επεισόδιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.