Κοσμος

Χωρίς μάσκα σε νοσοκομείο ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς

Έχει προκληθεί σάλος από τη στάση του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
VP Mike Pence Ignored Face Mask Policy During Visit to Mayo Clinic amid COVID-19 | NowThis

Εντελώς απροκάλυπτα ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, επισκέφθηκε νοσοκομείο χωρίς να φορά μάσκα προσώπου.

Σάλος έχει προκληθεί από την απόφαση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς να επισκεφθεί νοσοκομείο και να συναντήσει ασθενείς χωρίς να φορά προστατευτική μάσκα.

Ο Πενς που είναι επικεφαλής της ομάδας του Λευκού Οίκου για τη διαχείριση της πανδημίας είχε ενημερωθεί από τη Mayo Clinic πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους χώρους της. Μάλιστα, το νοσοκομείο σημείωσε σε ανάρτηση στο Twitter ότι είχε ενημερώσει τον Πενς πριν την άφιξή του ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Το tweet «εξαφανίστηκε» λίγα λεπτά αργότερα, αλλά κυκλοφορούν ακόμη screenshots.

 

 

Το πρωτοφανές είναι πως στο υλικό που κυκλοφόρησε, όλοι όσοι συνόδευαν τον Πενς φορούν κανονικά μάσκα με τον ίδιο να αδιαφορεί επιδεικτικά με τη στάση του.

Η απάντηση του Πενς όταν ρωτήθηκε για το λόγο για τον οποίο δεν φορά μάσκα, σημείωσε πως «το μέτρο είναι εθελοντικού χαρακτήρα» ενώ πρόσθεσε ότι «περνάω συχνά από τεστ κορωνοϊού. Δεν έχω μολυνθεί και σκέφτηκα ότι η επίσκεψη μου αυτή αποτελούσε μια καλή ευκαιρία να συζητήσω με τους ερευνητές και το προσωπικό της κλινικής και να τους ευχαριστήσω για τη δουλειά τους».

 

 

 

 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ