- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κορωνοϊός: Γυναίκα έχασε σύζυγο και γιο μέσα σε τρεις ημέρες
Η Σάντι Μπράουν είδε την κηδεία των αγαπημένων από το παράθυρο αυτοκινήτου
Μια γυναίκα από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ έχασε τον σύζυγό της και τον γιο της μέσα σε τρεις ημέρες εξαιτίας του νέου κορωνοϊού.
Για τον «αδιανόητο» πόνο που βιώνει μια γυναίκα από το Μίσιγκαν λόγω του νέου κορωνοϊού γράφει η αμερικανική εφημερίδα «Detroit Times». Η Σάντι Μπράουν έχασε τον σύζυγό της και τον γιο της από τη νόσο Covid-19 σε διάστημα τριών ημερών. Ο σύζυγός της ήταν 59 ετών και ο γιος της μόλις 20 ετών. Ο σύζυγος Φρέντι Μπράουν Τζούνιορ πέθανε στις 26 Μαρτίου και ο Φρέντι Μπράουν ο τρίτος στις 29 Μαρτίου.
«Είναι απλά αδιανόητο. Δεν έχει εφευρεθεί ακόμα η λέξη που να περιγράφει τον πόνο μου», δήλωσε στους «Detroit Times» η Σάντι Μπράουν. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε στα μέσα του Μαρτίου, όταν ο σύζυγός της, ο οποίος είχε κάνει το 2012 μεταμόσχευση νεφρού, αρρώστησε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
Η Σάντι και ο σύζυγός της πήγαν στο τοπικό νοσοκομείο, αλλά ο Φρέντι Μπράουν Τζούνιορ δεν πληρούσε τα κριτήρια νοσηλείας που έχει θέσει τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ και εστάλη πίσω σπίτι του. Όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, διακομίστηκε άμεσα στο ίδιο νοσοκομείο και τέθηκε σε αναπνευστική υποστήριξη με αναπνευστήρα. Ο γιος της, ο οποίος ήταν ασθματικός, αρρώστησε μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε δύο ημέρες μετά.
«Σε τρεις ημέρες έχασα σύζυγο και γιο από αυτήν την πανούκλα», σχολιάζει η Σάντι Μπράουν. «Είδα τον γιο μου από απολύτως υγιή να χάνεται σε τρεις ημέρες». Θεωρούσε τον γιο της «παιδί θαύμα» γιατί κατάφερε να τον αποκτήσει μετά από προσπάθειες 15 ετών. Η Σάντι Μπράουν λόγω των περιοριστικών μέτρων και της καραντίνας είπε το «τελευταίο αντίο» στα πιο αγαπημένα της πρόσωπα μέσα από ένα αυτοκίνητο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.