Κοσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο μήνυμα ευγνωμοσύνης εν μέσω κορωνοϊού

Στους μαχητές γιατρούς και νοσηλευτές με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλισσα Ελισάβετ
Νέο μήνυμα από τη βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β' © EPA/BUCKINGHAM PALACE

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β', στέλνει μήνυμα ευγνωμοσύνης στους γιατρούς και νοσηλευτές που μάχονται τον κορωνοϊό.

Η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β’, εκφράζει εκ νέου τη «διαρκή ευγνωμοσύνη και τις καλύτερες ευχές» της στο ιατρικό και νοσηλευτικό του Ηνωμένου Βασιλείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας για την ανιδιοτελή αφοσίωσή τους και τη συνέπεια στην ανάληψη ζωτικής σημασίας ρόλων για την προστασία και τη βελτίωση της υγείας όλων των ανθρώπων», αναφέρει μεταξύ άλλων το νέο μήνυμα της μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε ένα ιστορικό και σπανιότητα διάγγελμα προς το βρετανικό λαό που δοκιμάζεται από την πανδημία. «Θα νικήσουμε» τον κορωνοϊό, είπε την Κυριακή η βασίλισσα Ελισάβετ «και αυτή η νίκη θα ανήκει σε καθέναν από εμάς». Η ομιλία της ηχογραφήθηκε στον πύργο του Ουίνδσορ την ώρα που η χώρα μετρούσε περισσότερους από 5.000 νεκρούς από τον νέο κορωνοϊό. Ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν και ο γιος της Ελισάβετ και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ