Κοσμος

Κορωνοϊός: Η British Airways καθηλώνει τον στόλο της

Αναστολή όλων των πτήσεων από το Γκάτγουικ του Λονδίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λονδίνο, Κορωνοϊός
Η British Airways καθηλώνει τον στόλο της © Pixabay

H British Airways αναστέλλει όλες τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου λόγω της κρίσης με τον κορωνοϊό.

Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις της British Airways από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου σύμφωνα με ηλεκτρονικό μήνυμα της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας προς όλο το προσωπικό της, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του BBC.

«Λόγω των σημαντικών περιορισμών και του δυσχερούς περιβάλλοντος της αγοράς, όπως και πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, θα αναστείλουμε προσωρινά το χρονοδιάγραμμα των πτήσεων στο Γκάτγουικ». «Επικοινωνούμε με πελάτες που επηρεάζονται για να συζητήσουν τις επιλογές τους».

Το Γκάτγουικ είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν έρθει αντιμέτωπες με πολλά εμπόδια κατά τη διάρκεια της έξαρσης του κορωνοϊού, μειώνοντας τις πτήσεις ανταποκρινόμενοι στους περιορισμούς των ταξιδιών και την απότομη πτώση της ζήτησης. Χθες ανακοίνωσε ότι καθηλώνει όλο τον στόλο της η εταιρεία χαμηλού κόστους, EasyJet. Πάντως οι πτήσεις της British Airways από το Χίθροου συνεχίζονται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ