- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Εταιρεία με ιατρικά φετίχ δωρίζει στο βρετανικό ΕΣΥ το στοκ της
Γιατροί θα φορούν γάντια και ρούχα για σεξουαλικά παιχνίδια
Εταιρεία με ιατρικά φετίχ για σεξουαλικά παιχνίδια χαρίζει όλο το στοκ στο δοκιμαζόμενο Εθνικό Σύστημα Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαδικτυακή εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου με προϊόντα σεξουαλικών παιχνιδιών και ιατρικά φετίχ ανακοίνωσε ότι δωρίζει όλο το στοκ στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας για να το εξοπλίσει στη μάχη εναντίον του νέου κορωνοϊόύ. Η MedFet UK προχώρησε στη δωρεά έπειτα από επικοινωνία που είχε με ιατρικό προσωπικό του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο διαμαρτύρεται για τις ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό λόγω της κρίσης από την πανδημία.
Η εταιρεία με τα ιατρικά φετίχ έγραψε στο Twitter: «Σήμερα δωρίσαμε όλα μας το στοκ από γάντια, ιατρικές φόρμες κι άλλα ιατρικά υλικά μιας χρήσης σε νοσοκομείο του ΕΣΥ. Δεν είναι πολλά αυτά που προσφέραμε γιατί το στοκ μας είναι μικρό, αλλά οι γιατροί μας είναι απελπισμένοι».
Today we donated our entire stock of disposable scrubs to an NHS hospital. It was just a few sets, because we don't carry large stocks, but they were desperate, so we sent them free of charge.
— MedFetUK (@MedFet_UK) March 27, 2020
We don't usually do politics on Twitter, but here's a short thread. [1/5] pic.twitter.com/Z4ygmGr99M
«Όταν εμείς, μια μικρή εταιρεία που καλύπτει τις ανάγκες μιας μικρής κοινότητας με βίτσια, θεωρούμαστε από την ιατρική κοινότητα ως το τελευταίο καταφύγιο προμηθευτών για το εθνικό σύστημα υγείας, τότε κάτι πολύ λάθος συμβαίνει σε αυτό το σύστημα υγείας. Είναι σκανδαλώδες. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες αυτό είναι το αποτέλεσμα περικοπών δεκαετιών στο δημόσιο σύστημα υγείας και ελλιπούς χρηματοδότησής του. Δεν θα έπρεπε οι γιατροί μας και οι νοσηλευτές μας να βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση μπροστά σε μια πανδημία. Όταν όλη αυτή η δοκιμασία τελειώσει ας μην ξεχάσουμε ποιοι κατάντησαν και έφεραν το ΕΣΥ σε αυτήν την κατάσταση», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρεία με τα ιατρικά φετίχ για σεξουαλικά παιχνίδια. Η κίνηση της δωρεάς ιατρικών φετίχ επικροτήθηκε από τον κόσμο στο Twitter.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια παράδοση όπου κανείς δεν εξηγεί τι έγινε, γιατί έγινε, και ποια ήταν η ευθύνη του
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβάλει μέλη του Τύπου
Στην εξοχική κατοικία του ποντίφικα, ο Ουκρανός πρόεδρος
Η Unesco αναγνωρίζει την ιταλική κουζίνα ως «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας»
Χρηματοδότηση της Ουκρανίας και Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο στην ατζέντα
«Το νιώθω σαν φίλο» υποστηρίζουν
Απόφαση σταθμός Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου
Για «υβριδική επίθεση» κάνει λόγο η φον ντερ Λάιεν
«Οι γιατροί δεν μας λένε αν θα τα καταφέρει» λέει ο αδελφός της
Αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί τις επόμενες μέρες
Τι απαντά η πλευρά Μπλερ στο δημοσίευμα
«Δεν θέλουμε η Ευρώπη να αλλάξει», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Οι ακτιβίστριες είχαν διαδηλώσει έξω από το θέατρο του ηθοποιού Αρί Αμπιτάν, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.