Κοσμος

Κορωνοϊός: Η κρίση θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2020

Όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός
Ως το τέλος του 2020 θα κρατήσει η κρίση του κορωνοϊού © EPA/MOHAMED HOSSAM

Ως το τέλος του 2020 θα κρατήσει η κρίση του κορωνοϊού όπως προβλέπει ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης, Ούλριχ Μοντγκόμερι.

Μία άκρως δυσοίωνη εκτίμηση αναφορικά με την κρίση του κορωνοϊού πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο Ούλριχ Μοντγκόμερι θεωρεί με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, πως η πανδημία του Covid-19 θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους.

Μέχρι να βρεθεί εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, «όλη η κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή θα πρέπει να προσαρμοστεί», σημειώνει ο Μοντγκόμερι.

Να θυμίσουμε πως ο κ. Μοντγκόμερι, είχε ταχθεί κατά της πλήρους απαγόρευσης κυκλοφορίας, ενώ χαιρέτισε την συμφωνία ομοσπονδίας και κρατιδίων στην Γερμανία για περιορισμό της κυκλοφορίας και των επαφών των πολιτών.

«Έχει μεγάλη διαφορά κάτι που το επιβάλλει το κράτος από κάτι που μπορεί κανείς να το διαχειριστεί ο ίδιος», δηλώνει ο γερμανός γιατρός.

 

Γερμανία-κορονοϊός: Τουλάχιστον έως το τέλος του έτους θα διαρκέσει η κρίση του κορονοϊού, εκτιμά ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ιατρικής Ένωσης Ούλριχ Μοντγκόμερι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ