Κοσμος

Το μήνυμα του Νικ Κέιβ για την πανδημία του κορωνοϊού

«Σιγά-σιγά, όλοι συνειδητοποιούμε ότι θα χρειαστεί να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές»

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικ Κέιβ
Νικ Κέιβ © EPA/ALEJANDRO GARCIA

Ο Νικ Κέιβ έγραψε ότι μελετά μία «πιο προσωπική απάντηση» στις ερωτήσεις που έλαβε από τους θαυμαστές του σχετικά με τον κορωνοϊό.

Ο Νικ Κέιβ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναβάλλουν ή να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους. Ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία του με τους Bad Seeds στην Ευρώπη, απάντησε σε ερώτηση θαυμαστή του στην ιστοσελίδα του The Red Hand Files.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να το γνωρίζετε, αλλά σας παρακαλούμε δώστε μας ένα στοιχείο για την περιοδεία σε σχέση με τον κορωνοϊό» του έγραψε. «Ποια είναι τα νεότερα που ξέρετε; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι αναβολής της περιοδείας; Θα ήταν λυπηρό αν αυτό συμβεί, αλλά παρακαλώ να ξέρετε ότι εμείς οι θαυμαστές θα υποστηρίζαμε μια τέτοια απόφαση, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι να περιμένουμε ακόμα περισσότερο για να δούμε εσάς και τους Bad Seeds».

«Ήταν πολύ περίεργες οι τελευταίες εβδομάδες, πολλά συνέβησαν σε όλους μας και πολλές δύσκολες αποφάσεις έπρεπε να ληφθούν» απάντησε ο Αυστραλός τραγουδιστής και τραγουδοποιός. «Σιγά-σιγά, όλοι συνειδητοποιούμε ότι θα χρειαστεί να ζήσουμε πολύ διαφορετικές ζωές για λίγο - βραχυπρόθεσμα, μακροπρόθεσμα, ποιος ξέρει;»

«Ένα πολύ δύσκολο ερώτημα που έπρεπε να απαντήσουμε οι Bad Seeds αφορούσε τα φετινά σχέδιά μας για περιοδεία. Με μεγάλη απογοήτευση και θλίψη, λάβαμε την απόφαση να αναβληθεί η περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και στο Ισραήλ, η οποία, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι η μοναδική υπεύθυνη κίνηση». «Λυπάμαι πολύ. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν στο nickcave.com μόλις υπάρξουν νέα σχέδια» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο Νικ Κέιβ πρόσθεσε ότι μελετά μία «πιο προσωπική απάντηση» στις ερωτήσεις που έλαβε από τους θαυμαστές του σχετικά με τον κορονοϊό: «Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο. Είναι δύσκολο να απαντήσω».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ