Κοσμος

Πέθανε από κορωνοϊό 21χρονος προπονητής στην Ισπανία (εικόνα)

Στα 335 τα θύματα από τον επικίνδυνο ιό στην ευρωπαϊκή χώρα - Στα 9.407 τα συνολικά κρούσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κρεβάτι νοσοκομείου
Κρεβάτι νοσοκομείου/©Pixabay

Την τελευταία του πνοή άφησε 21χρονος προπονητής στην Ισπανία - Είχε κολλήσει κορωνοϊό και άνηκε στις ευπαθείς ομάδες.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι  πέθανε από κορωνοϊό 21χρονος προπονητής στην Ισπανία. Με τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στην ευρωπαϊκή χώρα να ανέρχονται σε 9.407, ο 21χρονος προπονητής που πέθανε από κορωνοϊό είναι ένα από τα συνολικά 335 θύματα του επικίνδυνου ιού. Οι υγειονομικές υπηρεσίες παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, την ώρα που η ισπανική κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει «φρένο» στην εξάπλωση του επικίνδυνου ιού. Ο Φρανσίσκο Γκαρσία, ο 21χρονος προπονητής που πέθανε από κορωνοϊό στην Ισπανία, είχε αναλάβει την παιδική ομάδα της Ατλέτικο Πορτάδα Άλτα (σ.σ ερασιτεχνικό σωματείο στη Μάλαγα).

Άνηκε στις ευπαθείς ομάδες. Πρόσφατα είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και πριν από μερικές ημέρες προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό και εισήχθη σε νοσοκομείο της πόλης. Η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή και δεν άργησε να επιδεινωθεί, με αποτέλεσμα την Κυριακή 15 Μαρτίου να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Φρανσίσκο Γκαρσία, 21χρονος προπονητής που πέθανε από κορωνοϊό στην Ισπανία
Φρανσίσκο Γκαρσία, 21χρονος προπονητής που πέθανε από κορωνοϊό στην Ισπανία/© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η είδηση ότι ο 21χρονος προπονητής πέθανε από κορωνοϊό στην Ισπανία βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Ισπανίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.