Κοσμος

Τομ Χανκς - κορωνοϊός: «Μας φροντίζουν εξαιρετικά οι γιατροί»

Νέα ανάρτηση του ηθοποιού για την κατάσταση της δικής του υγείας του και της συζύγου του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα ανάρτηση στο Instagram του Τομ Χανκς μαζί με τη Ρίτα Γουίλσον μετά τη θετική στον κορωνοϊό διάγνωσή τους.

Σε απομόνωση στην Αυστραλία παραμένουν ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί και οι δύο θετικοί στον κορωνοϊό. Ο Τομ Χάνκς έκανε νέα ανάρτηση στα social media για την κατάσταση της υγείας του και της Ρίτας Γουίλσον διαβεβαιώνοντας τους followers του ότι και οι δύο χαίρουν εξαιρετικής φροντίδας από τους γιατρούς στην Αυστραλία.

Ο βραβευμένος ηθοποιός βρίσκεται στην Μελβούρνη για τα γυρίσματα μίας ταινίας που αφορά την ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ (θα υποδυθεί τον μάνατζέρ του), αλλά τόσο αυτός, όσο και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον τράβηξαν μία selfie όπου χαμογελούν φορώντας τα καπέλα τους.



Στο νέο του ποστάρισμα ο Τομ Χανκς γράφει για τον ίδιο και τη Ρίτα Γουίλσον: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Έχουμε τον Covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ… Χανξ».