Κοσμος

Σι Τζιπίνγκ για κοροναϊό: Σοβαρή και πολύπλοκη η κατάσταση

Ενίσχυση μέτρων για την πρόληψη του Covid-19 στις επιχειρήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σι Τζιπίνγκ
Τι είπε ο πρόεδρος της Κίνας για την εξάπλωση του Covid-19© EPA/XINHUA/JU PENG

Κίνα – Covid-19: Σοβαρή και πολύπλοκη είναι ακόμη η κατάσταση με την εξάπλωση της επιδημίας του νέου κοροναϊού, δήλωσε ο πρόεδρος Σι Τζιπίνγκ.

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η κατάσταση με την εξάπλωση της επιδημίας του νέου κοροναϊού, είναι ακόμη σοβαρή και πολύπλοκη.

Ο πρόεδρος Σι είπε επίσης, ότι οι προσπάθειες για τον έλεγχο του ξεσπάσματος του κοροναϊού βρίσκονται σε σημείο καμπής. Ο ίδιος τόνισε ότι θα αγωνιστεί για την επίτευξη των οικονομικών και κοινωνικών αναπτυξιακών στόχων του 2020, όπως μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ.

Το Πεκίνο εξέδωσε επίσης οδηγίες για την ενίσχυση των μέτρων που εφαρμόζονται από τις επιχειρήσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού, προκειμένου να προωθήσει τις εργασιακές δραστηριότητες, αλλά και την επαναφορά στην παραγωγική διαδικασία με κανονικό τρόπο.

Η υλοποίηση των κινήσεων σε τοπικό επίπεδο, θα γίνει σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής ως προς την αποτελεσματική διαχείριση των συνθηκών υγείας, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο οδηγιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ