Κοσμος

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ ανοίγει την καρδιά της και συγκινεί

«Το μυαλό μου αρνείται να δεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι χάθηκαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vanessa-cobe-bryaint.jpg
Βανέσα και Κόμπι Μπράιαντ © instagram.com/vanessabryant

«Είμαι τόσο θυμωμένη». Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ ανοίγει την καρδιά της για τη διπλή απώλεια άνδρα και κόρης και συγκινεί.

Με ένα συγκινητικό βίντεο, η Βανέσα Μπράιαντ ανοίγει την καρδιά της για τον χαμό του συζύγου της Κόμπι και της 13χρονης κόρης τους Τζίτζι.

Η ίδια το συνοδεύει από ένα συγκινητικό κείμενο στο οποίο γράφει:

«Αρνούμουν να εκφράσω με λέξεις τα συναισθήματά μου. Το μυαλό μου αρνείται να αποδεχθεί ότι και ο Κόμπι και η Τζίτζι χάθηκαν. Δεν μπορώ να τα διαχειριστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Είναι σαν να προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι χάθηκε ο Κόμπι, αλλά το σώμα μου αρνείται να αποδεχθεί ότι η Τζίτζι μου δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι. Είναι λάθος. Γιατί πρέπει να ξυπνάω κάθε καινούρια μέρα, ενώ το κοριτσάκι μου δεν θα έχει αυτή τη δυνατότητα;! Είμαι τόσο θυμωμένη. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της. Μετά, συνειδητοποιώ ότι χρειάζεται να είμαι δυνατή και να είμαι εδώ για τις άλλες μου τρεις κόρες. Θυμωμένη που δεν είμαι με τον Κόμπι και την Τζίτζι, αλλά ευγνώμων που είμαι με τη Ναταλία, τη Μπιάνκα και την Κάπρι. Γνωρίζω ότι αυτό που νιώθω είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας του πένθους. Απλώς ήθελα να το μοιραστώ στην περίπτωση που κάποιος άλλος εκεί έξω έχει διαχειριστεί μια απώλεια σαν κι αυτή. Θεέ μου, εύχομαι να ήταν και οι δύο εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φριχτής τραγωδίας. Σας παρακαλώ να συνεχίσετε να προσεύχεστε για όλους».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ