- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντόναλντ Τραμπ: «Πέρασα μια τρομερή δοκιμασία»
Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολιάζει την αθώωση του στη Γερουσία
Ντόναλντ Τραμπ: «Όπως όλοι γνωρίζουν, η οικογένειά μου, η σπουδαία χώρα μας και ο πρόεδρός σας πέρασαν μια τρομερή δοκιμασία από ορισμένους πολύ ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους».
Την επομένη της αθώωσής του από τη Γερουσία, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι πέρασε «μια τρομερή δοκιμασία» με τη διαδικασία παραπομπής του, την οποία ενορχήστρωσαν -σύμφωνα με τον ίδιο- πολύ ανέντιμοι και διεφθαρμένοι άνθρωποι. «Όπως όλοι γνωρίζουν, η οικογένειά μου, η σπουδαία χώρα μας και ο πρόεδρος σας πέρασαν μια τρομερή δοκιμασία από ορισμένους πολύ ανέντιμους και διεφθαρμένους ανθρώπους» δήλωσε.
«Έκαναν το αδύνατο για να μας καταστρέψουν και να λαβώσουν τη χώρα» υποστήριξε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια του πρωινού γεύματος παρουσία θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών στην Ουάσιγκτον, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη χθεσινή ψηφοφορία.
«Οι Δημοκρατικοί γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι κακό, όμως προτάσσουν τα συμφέροντά τους πριν από εκείνα της σπουδαίας χώρας μας» εκτίμησε, υπογραμμίζοντας ότι η Γερουσία (σ.σ. οι Ρεπουμπλικάνοι διατηρούν την πλειοψηφία) «είχε τη σοφία, το ηθικό σθένος και τη δύναμη να κάνει ό,τι γνώριζε πως είναι δίκαιο».
«Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πίστη τους για να δικαιολογήσουν τις άσχημες ενέργειές τους. Ούτε μου αρέσουν οι άνθρωποι που λένε: "Προσεύχομαι για εσένα" (σ.σ. ευθεία βολή στη Νάνσι Πελόζι) όταν γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει» συνέχισε.
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, καθολική στο θρήσκευμα, έσκισε, την Τρίτη, το αντίγραφό της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους, σε μια κίνηση που σχολιάστηκε αρνητικά.
«Τόσοι άνθρωποι πληγώθηκαν και δεν μπορούμε να το ανεχθούμε αυτό για αυτό ακριβώς θα μιλήσω λίγο αργότερα από τον Λευκό Οίκο» επεσήμανε, ακόμη, ο Ντόναλντ Τραμπ.
Εισερχόμενος στην αίθουσα, ο δισεκατομμυριούχος κρατούσε τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας USA Today, όπου στο πρωτοσέλιδο δέσποζε η λέξη «Αθώος».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To μεσαιωνικό καθεστώς έχει τις αποκλείσει από μεγάλο μέρος της δημόσιας ζωής
Στρατολογούνται μέσω social media και χτυπούν όπου βλέπουν μεγάλο κέρδος
Ο υπουργός Οικονομικών αναμένεται να παρουσιάσει σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομικής πίεσης στην Τεχεράνη
Η συζήτηση με αφορμή το Final Fantasy
Τι ισχύει για τα ακουστικά και τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης
Προσφέρονται 10 εκατ. δολάρια για τον «βενιαμίν» της οικογένειας Τραμπ
Η λοίμωξη είναι εξαιρετικά σπάνια και σχεδόν πάντα θανατηφόρα
Τουλάχιστον 20 τραυματίες
Γιος του φιλοσόφου Αντρέ
Καθώς μαίνεται ο πόλεμος με τη Ρωσία
Και απειλεί τις αραβικές χώρες του Κόλπου
Οι Αρχές ερευνούν ανθρωποκτονίες κατά συρροή - Νεκρά βρέθηκαν και αρκετά κατοικίδια, κανείς δεν έχει συλληφθεί
Σύμφωνα με τον νόμο, οι αρχές αρνούνται τη χορήγηση βίζας σε μετανάστες, μόνο αν θεωρηθούν «δημόσιο βάρος»
Ο Ζακ Μορέτι προφυλακίστηκε ενώ είναι άγνωστο αν η Τζέσικα Μορέτι έχει πάρει εξιτήριο
Οι πρώτες ώρες αιχμαλωσίας του διαβόητου ναρκοβαρόνου
Κατά την ελεύθερη πτώση ο 31χρονος ανέπτυξε ταχύτητα που έφτασε τα 500 χλμ/ώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.