Κοσμος

Συγκλονίζει η Σάνεν Ντόχερτι – Ο καρκίνος επέστρεψε

Αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο της αρρώστιας, τρία χρόνια μετά το τέλος της θεραπείας της

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H 48χρονη Σάνεν Ντόχερτι που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο για πρώτη φορά πριν έξι χρόνια, ανέφερε πως πέντε χρόνια αφότου η κατάστασή της έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα, ο καρκίνος επέστρεψε.

Στην εκπομπή Good Morning America μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι, ή αλλιώς η τηλεοπτικη Μπρέντα της οποία γνωρίσαμε μέσα από το Beverly Hills η οποία συγκλόνισε το κοινό με την αποκάλυψη που έκανε για την υγεία της.

H 48χρονη ηθοποιός που ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο για πρώτη φορά πριν έξι χρόνια, ανέφερε πως πέντε χρόνια αφότου η κατάστασή της έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα, ο καρκίνος επέστρεψε και αυτή τη φορά ακόμη πιο επιθετικός.

 

 

«Θα κυκλοφορήσει σε λιγάκι πως είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι' αυτό βρίσκομαι εδώ. Δεν νομίζω πως το έχω επεξεργαστεί. Είναι μια πίκρα που πρέπει να καταπιώ. Σίγουρα έχω μέρες που λέω, "Γιατί σε μένα;" και μετά σκέφτομαι, "Γιατί όχι σε μένα; Ποιος άλλος εκτός από εμένα αξίζει κάτι τέτοιο; Κανείς μας"», είπε η ίδια. «Είμαι τρομοκρατημένη, έχω φοβηθεί πολύ», πρόσθεσε. 

Η Σάνεν Ντόχερτι με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως ενημερώθηκε για τον καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες ημέρες πριν τον θάνατο του Λουκ Πέρι και παραδέχτηκε πως αρκετές φορές σκέφτηκε πως έπρεπε να είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από τη ζωή κι όχι ο αγαπημένος της Dylan.

Η ηθοποιός εξήγησε μάλιστα πως αυτή η εξέλιξη στην υγεία της ήταν που την έπεισε να επιστρέψει στα Χτυποκάρδια το περασμένο καλοκαίρι ενώ αποκάλυψε πως κανείς από τους συμπρωταγωνιστές της δεν γνώριζε το παραμικρό για τη μάχη που δίνει.

H πιο δύσκολη στιγμή για την διάγνωση της ηθοποιού, ήταν η ιδέα πως θα έπρεπε να πει τα νεά στην μητέρα της ενώ η 48χρονη μίλησε και για την απόφαση να μιλήσει η ίδια για την επιστροφή του καρκίνου και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

«Θα γινόταν γνωστό σε μερικές ημέρες ότι είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό χάπι που πρέπει να καταπιώ από πολλές απόψεις. Είμαι τρομοκρατημένη. Ανησύχησα πιο πολύ για τη μαμά Rosa και τον σύζυγό μου Kurt Iswarienko. Η μαμά μου είναι το πιο δυνατό πλάσμα κι ο σύζυγός μου αλλά ανησυχώ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη της ηθοποιού