Κοσμος

Κόμπι Μπράιαντ: Γιατί οι αρχές στράφηκαν κατά του TMZ

Τι είπε ο σερίφης του Λος Άντζελες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kobe-bryant
Κόμπι Μπράιαντ © EPA/EUGENE GARCIA

Πυρά κατά του TMZ από τον σερίφη του Λος Άντζελες επειδή μετέδωσε την είδηση θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ χωρίς να έχουν ειδοποιηθεί οι οικογένειες.

Κατά του TMZ στράφηκε ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιγιανέβα, για το γεγονός ότι μετέδωσε την είδηση του θανάτου του θρύλου του NBA Κόμπι Μπράιαντ, χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα οι ταυτότητες των ατόμων που επέβαιναν στο ελικόπτερο.

«Θα ήταν εξαιρετικά ασεβές να καταλάβετε ότι ο αγαπημένος σας χάθηκε και να το μαθαίνετε από το TMZ», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Άλεξ Βιγιανέβα, και τόνισε: «Αυτό είναι εντελώς λάθος».

Από την πλευρά του, ο βοηθός σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες τόνισε σε tweet απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους ότι πρέπει να δίνεται χρόνος ώστε η αστυνομία να ειδοποιεί τους συγγενείς των θυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι όπως μετέδωσε το CBS, εκτός από τον παλαίμαχο θρύλο του NBA, στο ελικόπτερο επέβαιναν ακόμη η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα Μπράιαντ, ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του, Κέρι, και η κόρη τους, Αλίσα Αλτομπέλι, η προπονήτρια μπάσκετ της Τζιάνα, Κριστίνα Μάουζερ, η συμπαίκτρια της Τζιάνα, Πέιτον Τσέστερ, και η μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ, καθώς και ο πιλότος Άρα Ζομπαγιάν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ