Κοσμος

Ντόρια: Η «ήρεμη δύναμη» πίσω από το Megxit

Ο ρόλος της μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ στην έξοδο των Σάσεξ από το Παλάτι και τη Βρετανία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η MailOnline αποκαλύπτει ότι η «ήρεμη δύναμη» πίσω από το Megxit είναι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

Η έξοδος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη Βρετανία και την επιρροή του Παλατιού υπήρξε δραματική και συνοδεύτηκε από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Σύμφωνα με τη MailOnline η «όαση ηρεμίας» σε όλο αυτό το δράμα του επονομαζόμενου Megxit υπήρξε η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.

«Στωική αλλά και με μια ακλόνητη συμπαράσταση στην κόρη της και στον γαμπρό της η Ντόρια Ράγκλαντ έχει αναδεχθεί σε μια ''ήρεμη, σιωπηλή, αλλά ατσάλινη» επιδραστική δύναμη σε όλες τις αποφάσεις του ζευγαριού και κυρίως στην πιο σημαντική αυτής της οικονομικής τους ανεξαρτησίας από τη βασιλική οικογένεια», γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Ειδικά ο Χάρι πάντα ζητάει τη γνώμη της», δηλώνει πρώην έμπιστο άτιμο του περιβάλλοντος της 63χρονης μητέρας της Μέγκαν Μαρκλ και συμπληρώνει: «είναι σαν τη Βασίλισσα - ποτέ δεν παραπονιέται, ποτέ δεν δίνει εξηγήσεις».


Μπορεί να δείχνει χαλαρή και κουλ, αλλά είναι φτιαγμένη από «ατσάλι». «Όποιος την υποτιμήσει, θα βρεθεί σε κίνδυνο», επισημαίνει η ίδια πηγή. «Η Μέγκαν την εμπιστεύεται απόλυτα και με τον καιρό έχει γίνει ένας 'βράχος' για τον Χάρι που έχασε τη μητέρα του σε μικρή ηλικία». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Ντόρια είναι ένας στοργικός άνθρωπος, μια εξαιρετική μαγείρισσα και μητέρα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που επιζητούν να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων και της δημοσιότητας και αυτή της η ηρεμία και διακριτικότητα έχουν κατακτήσει τον Χάρι.