Κοσμος

Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στην Πάφο της Κύπρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κύπρος
Κύπρος - αστυνομία © reportercyprus

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο. Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες.

Στον εν διαστάσει σύζυγο στρέφονται οι υποψίες της Αστυνομίας αναφορικά με το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί στην Πάφο κοντά στην Τεχνική Σχολή σε σπίτι όπου διέμενε 31χρονη γυναίκα από τη Συρία, μητέρα επτά παιδιών. 

Η γυναίκα φέρεται να είχε προστριβές με τον εν διαστάσει σύζυγό της στο παρελθόν οι οποίες την οδήγησαν στην Αστυνομία για καταγγελία.Η Αστυνομία με τη σειρά της καταχώρησε υπόθεση εναντίον του 37χρονου ομοεθνή της και το Δικαστήριο με τη σειρά του είχε εκδώσει περιοριστικά μέτρα να μην προσεγγίζει τη γυναίκα.

Μετά το άγριο έγκλημα, οι  Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου σε δηλώσεις του, ανέφερε πως το θύμα φέρει τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον από μαχαίρι.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου πρόσθεσε πως αναμένεται «να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις με τη βοήθεια της εγκληματολογικής υπηρεσίας του Αρχηγείου Αστυνομίας και οι συνθήκες του θανάτου της 31χρονης διερευνώνται». Ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία κατέχει  πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και  των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως τα τρία  από τα  πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας.

Το Γραφείο Ευημερίας παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την Αστυνομία για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης ενώ κλιμάκιο του ΤΑΕ έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης και τη λήψη περαιτέρω καταθέσεων.

Πηγή: sigmalive.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ