- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ίσως και να μην εξιχνιαστεί ποτέ.
Αυτό πιστεύει ο πρώην ερευνητής Mark Williams-Thomas αναφερόμενος στη ζωτικής σημασίας κάμερα ασφαλείας που δεν λειτουργούσε τη μοιραία μέρα.
Ο ερευνητής πιστεύει πως η μικρή Μαντλίν έπεσε θύμα εγκληματία που χτύπησε ευκαιριακά και επωφελήθηκε από την ανενεργή κάμερα ασφαλείας. Εκτιμά πλέον ότι η υπόθεση της μικρής Μαντλίν θα παραμείνει για πάντα ανεξιχνίαστη.
«Η απαγωγή της Μαντλίν είναι από αυτές που θα έβαζα οριστικά στην κατηγορία των ανεξιχνίαστων υποθέσεων» σημειώνει στο νέο του βιβλίο Hunting Killers. «Πιστεύω ότι η δράση του εγκληματία ήταν τυχαία. Η μικρή Μαντλίν περιπλανιόταν έξω από το διαμέρισμα και βρέθηκε στον δρόμο του δράστη. Η υπόθεση δεν εξιχνιάστηκε επειδή είχε απενεργοποιηθεί μια ζωτικής σημασίας κάμερα ασφαλείας».
Ενώ ελπίζει ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο στοιχείο για την υπόθεση, τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι πιθανότατα μια υπόθεση που δεν θα λυθεί ποτέ. «Είναι απίθανο να είναι ζωντανή. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις απαγωγής τα παιδιά είναι νεκρά μέσα σε 24 ώρες».
Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Praia da Luz στην Πορτογαλία τον Μάιο του 2007. Ήταν μόλις τριών ετών. Οι γονείς της την άφησαν να κοιμάται με τα δίδυμα αδέρφια της ενώ γευμάτιζαν σε κοντινό εστιατόριο με φίλους τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις του Βρετανού υπουργού Άμυνας
Πόσο βαθιά θα επηρεάσει την επόμενη φάση της ιρανικής εξουσίας
Τι αποκαλύπτεται στα έγγραφα που δημοσιοποίησε τον Ιανουάριο το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης
Οι πρώτες πληροφορίες - Η ανακοίνωση του Ισραήλ
Το στοιχείο που αιφνιδίασε την ιρανική πλευρά
Πώς φτάσαμε έως την επίθεση στο Ιράν;
Οι Φρουροί της Επανάστασης υποσχέθηκαν την πιο άγρια επίθεση στην ιστορία
«Μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ η Ισλαμική Δημοκρατία θα βρεθεί "στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας"» δηλώνει
Καταιγιστικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Η επόμενη μέρα στην Τεχεράνη μετά τον θάνατο του
Σκηνές πανικού μετά τα χτυπήματα από ΗΠΑ και Ισραήλ
Με ένα σύντομο προετοιμασμένο μήνυμα
Μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές των τελευταίων 50 ετών στη Μέση Ανατολή
Ο Αγιατολάχ που κυβέρνησε με σιδερένια πυγμή και όρισε τον αντιδυτικό άξονα
Ακόμα δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη επιβεβαίωση
Η τελική πρόταση ήταν περίπου 63% υψηλότερη από την αρχική
Tο γαλακτικό οξύ αντιδρά με το ασβέστιο των τοίχων
Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ιρανική πλευρά ή από ανεξάρτητο μέσο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.