Κοσμος

Καταβεβλημένη η Ελισάβετ: Προσευχή πριν την αναμέτρηση

Η 93χρονη μονάρχης στην εκκλησία πριν το τετ α τετ με τον εγγονό Χάρι για το Megxit

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βασίλισσα Ελισάβετ καθ' οδόν για την εκκλησία
Η βασίλισσα Ελισάβετ καθ' οδόν για την εκκλησία / © EPA/NEIL HALL

Μία ημέρα πριν από τη κρίσιμη συνάντηση της βασιλικής οικογένειας με τον Χάρι για το Megxit, η Ελισάβετ πήγε στην εκκλησία για... προσευχή.

Στεναχωρημένη και καταβεβλημένη δείχνει η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ Β΄, η οποία μετέβη σήμερα Κυριακή στην εκκλησία στο κτήμα του Σάντρινγχαμ, μία ημέρα πριν από τη κρίσιμη συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι για το μέλλον του ρόλου του και της συζύγου του στη βασιλική οικογένεια μετά την απόφασή τους να αποσυρθούν σταδιακά και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Μια συνάντηση στην οποία θα παραστούν επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.  

Με καμηλό παλτό, καπέλο και ακουστικό βαρηκοΐας η 93χρονη βασίλισσα μετέβη με τον σοφέρ της στην εκκλησία του 16ου αιώνα της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής. Στην ίδια εκκλησία μετέβη με τα πόδια ο μεγαλύτερος σε ηλικία εγγονός της Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, γιος της πριγκίπισσας Άννας. Ερωτηθείς πώς είναι η γιαγιά του και βασίλισσα ο Πίτερ Φίλιπς είπε στους δημοσιογράφους: «Είναι μια χαρά».

 

 


Έξω από την εκκλησία υπήρχαν καμιά 200αριά φίλοι της μοναρχίας, οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην Ελισάβετ αλλά και την ελπίδα για την εξεύρεση μιας «συμφωνίας» με τον πρίγκιπα Χάρι για τι μέλλον του. 

 

 

22118092.jpg
Βασίλισσα Ελισάβετ/©EPA/NEIL HALL

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ