Κοσμος

Το Παλάτι ετοίμαζε «εθελούσια» έξοδο για τον Χάρι και τη Μέγκαν

Απλά οι Σάσεξ παραιτήθηκαν πριν τους διώξουν από την «Εταιρεία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι
Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Έμπιστος του Χάρι και της Μέγκαν δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα της εξόδου. Θα τους έδιωχναν και τους πρόλαβαν.

Σύμβουλος και στενός συνεργάτης του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ έδωσε μια νέα διάσταση για το επονομαζόμενο Megxit. Σύμφωνα με τον Τομ Μπράντμπι το Παλάτι είχε ξεκαθαρίσει στο ζευγάρι ότι υπήρχαν σχέδια «για περικοπές και μια πιο 'αδυνατισμένη' μοναρχία» και ότι επί της ουσίας αυτοί οι δύο - Χάρι & Μέγκαν - «δεν θα ήταν κομμάτι αυτής της νέας σελίδας».

Ο παρουσιαστής των ειδήσεων στο κανάλι ITV εμμένει ότι είναι απολύτως «αναληθές» ότι το «Παλάτι παραγκωνίστηκε» από τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του στην απόφασή τους να αποστασιοποιηθούν από τη βασιλική οικογένεια και να γίνουν σταδιακά οικονομικά ανεξάρτητοι. «Αυτό που ενόχλησε τη Βασίλισσα ήταν το timing της 'ανακοίνωσης -βόμβας'. Δεν άρεσε το γεγονός ότι έλειπαν για έξι εβδομάδες στον Καναδά κάνοντας διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντά και μόλις επέστρεψαν έβγαλαν την ανακοίνωση», είπε ο Τομ Μπράντμπι.

22109469.jpg
Σουβενίρ με τη Μοναρχία /© EPA/ANDY RAIN


Ο παρουσιαστής είναι καλός φίλος του Χάρι και της Μέγκαν, αλλά και του Δούκα του Κέμπριτζ, Ουίλιαμ. Ήταν αυτός που παρουσίασε και επιμελήθηκε το ντοκιμαντέρ, στο οποίο η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, για το πόσο την έχουν επηρεάσει κάποια δημοσιεύματα για συγγενικά της πρόσωπα, αλλά και το πόσο δύσκολος είναι ο συνδυασμός της μητέρας-δημόσιο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η «Εταιρεία», όπως χαρακτηρίζεται η βασιλική οικογένεια, δρομολογεί αλλαγές για το μέλλον, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είχαν ήδη μπει στο περιθώριο.

22109443.jpg


Αξίζει να σημειωθεί τι σάλο προκάλεσε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ η κορνίζα με τη φωτογραφία των Μέγκαν-Χάρι και Άρτσι που είχε… εξαφανιστεί. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ