Κοσμος

21χρονη παρουσιαζόταν ως αγόρι και βίαζε ανήλικα κορίτσια

Προσέγγιζε τα θύματα της online

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέμα Γουάτς
Τζέμα Γουάτς / © MET POLICE

Σε φυλάκιση οκτώ ετών καταδικάστηκε 21χρονη που παρουσιαζόταν ως αγόρι για να επιτίθεται σεξουαλικά σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Γυναίκα που μεταμφιεζόταν σε αγόρι κατηγορείται από την αστυνομία για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τουλάχιστον 50 ετών ηλικίας έως 14 ετών.

Η 21χρονη Τζέμα Γουάτς εμφανιζόταν ως 16χρονο αγόρι με τον όνομα «Τζέικ Γουάτον» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αντάλλασσε πολύ προσωπικές φωτογραφίες με τα επίδοξα θύματά της πριν τα συναντήσει σε διάφορες τοποθεσίες στην Αγγλία.

Η 21χρονη εμφανίσθηκε σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης και ομολόγησε την ενοχή σε σεξουαλικά αδικήματα που αφορούν τουλάχιστον τέσσερα κορίτσια. Η 21χρονη κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τα θύματά της είναι περισσότερα και δεν αποκλείεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε συνολικά 50 άτομα.

Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ η 21χρονη ανέβασε φωτογραφίες της ως αγόρι στο Snapchat και στο Instagram και στοχοποιούσε κορίτσια ηλικίας από 14 έως 16 ετών κάνοντας like στο προφίλ τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ