Κοσμος

Χάρι - Μέγκαν: Έβαλαν φωτιά στο Twitter

Όλοι ποντάρουν στο The Crown

Μαρίνα Κουτσούμπα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να εγκαταλείψουν τη βασιλική οικογένεια αντιμετωπίστηκε με αρκετή δόση χιούμορ, συμπάθειας αλλά και δυσπιστίας στα social media.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά, με τους χρήστες να σχολιάζουν την απόφασή τους στο Twitter.

Η κίνησή τους, που ήδη χαρακτηρίζεται Megxit, έχει διχάσει τον κόσμο, με κάποιους να υποστηρίζουν το ζευγάρι και άλλους να τους επικρίνουν για την απόφασή τους.

Αρκετοί μάλιστα είναι εκείνοι που ρίχνουν το βάρος στη Μέγκαν Μαρκλ, τονίζοντας ότι κατέστρεψε τον πρίγκιπα Χάρι και τον χώρισε από τη βασιλική οικογένεια.

Και φυσικά πολλοί έκαναν χιούμορ και αναρωτιούνται εάν στη δημοφιλή σειρά The Crown θα ενσαρκώσει πλέον η Μέγκαν Μαρκλ τον εαυτό της.

 

 

Η κίνηση του ζευγαριού έρχεται μετά από εβδομάδες εικασιών για το μέλλον τους μετά από παρατεταμένο διάλειμμα έξι εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε ντοκιμαντέρ για τις δυσκολίες στη σχέση με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, με τη Μέγκαν Μαρκλ να ανοίγεται για τις πιέσεις που δέχεται ως Δούκισσα του Σάσεξ.