Κοσμος

Χάρι και Μέγκαν πουλάνε πολύ και το ξέρουν

Κατοχύρωσαν το brand name τους

Μαρίνα Κουτσούμπα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κατοχύρωσαν το εμπορικό τους σήμα «Sussex Royal».

Χάρι και Μέγκαν γνωρίζουν την εμπορική τους αξία ως ζευγάρι και εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σε τρίτο πρόσωπο να το εκμεταλλευτεί.

Αποφάσισαν έτσι να κατοχυρώσουν το brand name «Sussex Royal» που χρησιμοποιούν στους επίσημους λογαριασμούς τους.

Η αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού  τους σήματος δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου και αφορά μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες.

Στη λίστα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων βιβλία, περιοδικά, σημειωματάρια, ημερολόγια, ρούχα, καπέλα και υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας.

Η αίτησή τους αυξάνει τις εικασίες που θέλουν το ζευγάρι να σχεδιάζει να λανσάρει δικά του προϊόντα και υπηρεσίες. Ίσως όμως απλά να θέλουν να εμποδίσουν κάποιο τρίτο πρόσωπο να αξιοποιήσει εμπορικά το brand name Sussex Royal. 

Φαίνεται πάντως ότι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους από τον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας.

Νωρίτερα μέσα στον χρόνο ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε ότι έχει απομακρυνθεί από τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενώ απέρριψαν την πρόταση της βασίλισσας Ελισάβετ να κάνουν όλοι μαζί γιορτές και προτίμησαν να φύγουν για 6 εβδομάδες στον Καναδά.