Κοσμος

Έξαλλος ο Τραμπ για την παραπομπή του σε δίκη (video)

Κάνει λόγο για μίσος προς το πρόσωπό του και υποστηρίζει ότι υπάρχει απόπειρα ακύρωσης της λαϊκής βούλησης που εκφράστηκε στις προεδρικές του 2016

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ/ © EPA/TANNEN MAURY

Εκτός εαυτού ο Τραμπ για την παραπομπή του σε δίκη, καταγγέλλει το «μίσος» των Δημοκρατικών προς το πρόσωπό του.

Οργισμένη ήταν η πρώτη αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων να τον παραπέμψει σε δίκη για κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση της λειτουργίας του ΚογκρέσουΟ Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ κατήγγειλε για άλλη μια φορά, μιλώντας σε υποστηρικτές του στο Μίσιγκαν, ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2016.

«Απόψε οι Δημοκρατικοί της Βουλής προσπαθούν να ακυρώσουν τα ψηφοδέλτια δεκάδων εκατομμυρίων πατριωτών Αμερικανών» ξεκαθάρισε ο Αμερικανός πρόεδρος, απευθυνόμενος στους οπαδούς του στην πόλη Μπατλ Κρικ, και στηλίτευσε το «μίσος» των Δημοκρατικών εναντίον του.

«Ενώ εμείς δημιουργούμε θέσεις απασχόλησης και μαχόμαστε για το Μίσιγκαν, η ριζοσπαστική αριστερά στο Κογκρέσο κατατρύχεται από τον φθόνο, το μίσος και την οργή. Βλέπετε τι γίνεται» τόνισε.

Επέμεινε, ακόμη, πως «δεν κάναμε τίποτε» αξιόμεμπτο και πρόσθεσε: «Δεν νοιώθω σαν να με παραπέμπουν σε δίκη».

«Δεν κάναμε τίποτα κακό και έχουμε τρομερή υποστήριξη στο Ρεπουμπλικανικό κόμμα» διαβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, η οποία πραγματοποιήθηκε σχεδόν ταύτοχρονα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.

Trump reacts to impeachment during Michigan rally

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ