- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Τζόνσον και Κόρμπιν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο τελευταίο ντιμπέιτ
Στις 22:30 ώρα Ελλάδας στο BBC
Έξι ημέρες πριν από τις βρετανικές εκλογές, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο αποψινό ντιμπέιτ με τους Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Κόρμπιν.
Έξι ημέρες πριν από τις βρετανικές εκλογές, τα βλέμματα όλων στρέφονται στο αποψινό ντιμπέιτ με τους Μπόρις Τζόνσον και Τζέρεμι Κόρμπιν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 22:30 ώρα Ελλάδας στο BBC, με το θέμα του Brexit να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Λίγες ώρες πριν από την τηλεμαχία, ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν εξαπέλυσε επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό και ηγέτη των Συντηρητικών με αφορμή το Brexit.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το κόμμα του Τζόνσον, οι Τόρις προηγείται των Εργατικών από δέκα έως δώδεκα μονάδες. Εάν κερδίσει ο Τζόνσον στις 12 Δεκεμβρίου, η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ στις 31 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα επιδιώξει να θέσει σε ισχύ μια εμπορική συμφωνία με το μπλοκ έως τα τέλη του 2020.
Ο Κόρμπιν εξαπέλυσε σήμερα επίθεση στον Βρετανό πρωθυπουργό χαρακτηρίζοντας τις υποσχέσεις του «απάτη» και λέγοντας ότι η συμφωνία του για το Brexit θα είναι απλά το ξεκίνημα «επίπονων διαπραγματεύσεων και αθετημένων υποσχέσεων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
«Πρόκειται για τεράστιο λάθος», δήλωσε ο συνιδρυτής της Microsoft
«Don't look back in anger», προέτρεψε o Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ
Kαρπός σχέσης του με τη Σβετλάνα Κριβονογκίχ, πρώην καθαρίστρια
Με αφορμή μια δήλωση του αρμόδιου υπουργού
Mεγάλη έρευνα που αφορά συνολικά 13 ονομαστά brands
Συνάντηση του ρώσου προέδρου με τον ινδό πρωθυπουργό, Ναρέντρα Μόντι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.