Κοσμος

«Μην παίζεις μαζί μου»: Φανερά εκνευρισμένη η Πελόσι με δημοσιογράφο για τον Τραμπ

Η ερώτηση που έκανε την επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων να γυρίσει πίσω στο βήμα και να επιτεθεί εκ νέου στον Αμερικανό πρόεδρο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έξαλλη η Νάνσι Πελόσι με ερώτηση δημοσιογράφου για το «αν μισείτε τον Τραμπ»
Έξαλλη η Νάνσι Πελόσι με ερώτηση δημοσιογράφου για το «αν μισείτε τον Τραμπ»/© EPA/SHAWN THEW

«Δεν μισώ κανέναν» ξεκαθάρισε η Νάνσι Πελόσι, απαντώντας σε έντονο ύφος σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν μισεί τον Τραμπ.

«Δεν μισώ κανέναν. Μεγάλωσα σε σπίτι Καθολικών. Δεν μισούμε κανέναν. Δεν μισούμε κανέναν στον κόσμο. Οπότε, μην με κατηγορείς και μην παίζεις μαζί μου...». Η Νάνσι Πελόσι, η επικεφαλής της Βουλής των Αντιπροσώπων, δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όταν δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφο για το «αν μισείτε τον Τραμπ;». Η Αμερικανίδα πολιτικός ξεκαθάρισε με την απάντησή της ότι δεν κρύβεται κάποιο προσωπικό κίνητρο πίσω από την επίμονη προσπάθειά της να παραπεμφθεί ο Τραμπ για το σκάνδαλο της Ουκρανίας.

Αφού απάντησε στον δημοσιογράφο η Νάνσι Πελόσι -φανερά ταραγμένη- πήγε στο μικρόφωνο και εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Αμερικανού προέδρου.

«Πιστεύω ότι είναι ένας δειλός όταν έρχεται να “βοηθήσει” τα παιδιά μας που φοβούνται τη βία των όπλων. Είναι σκληρός όταν δεν δέχεται να ασχοληθεί με τους Dreamers (σ.σ. «Ονειροπόλοι» -νέοι και νέες που ήρθαν παιδιά στις ΗΠΑ και μπορούν να εργάζονται πλέον νόμιμα στις ΗΠΑ χωρίς να κινδυνεύουν με απέλαση). Βρίσκεται σε διαρκή άρνηση για την κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, αυτά αφορούν την εκλογή του» είπε.

Και πρόσθεσε: «(Η παραπομπή του) αφορά στο αμερικανικό Σύνταγμα και το γεγονός ότι παραβίασε τον όρκο του. Ως καθολικός απορρίπτω τη λέξη “μισώ” σε μια πρόταση που απευθύνεται σε μένα. Δεν μισώ κανένα. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια γεμάτη αγάπη. Και πάντα προσευχόμουν, και ακόμα προσεύχομαι για τον πρόεδρο».

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FTIME%2Fstatus%2F1202648706488639489&widget=Tweet

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ