Κοσμος

Λονδίνο: Σε βίντεο η στιγμή που αστυνομικοί πυροβόλησαν τον δράστη

Ένας πολίτης φαίνεται να απομακρύνεται από το σημείο κρατώντας το μαχαίρι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πολίτες κατέγραψαν το επεισόδιο στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ένας πολίτης φαίνεται να απομακρύνεται από το σημείο κρατώντας το μαχαίρι.

Βίντεο από τη στιγμή που πολίτες ακινητοποιούν τον  φερόμενο ως δράστη του επεισοδίου με μαχαίρι  στη Γέφυρα του Λονδίνου κάνουν τον γύρο των κοινωνικών δικτύων. Σημειώνεται ότι αρκετά βρετανικά Μέσα επιλέγουν λόγω των σκληρών εικόνων να μην τα κοινοποιήσουν.

Στα βίντεο φαίνονται περίπου 10 άνθρωποι να επιχειρούν να συγκρατήσουν στο έδαφος τον φερόμενο ως δράστη. Λίγο αργότερα, ένας άντρας με πολιτικά ρούχα απομακρύνεται από τον πεσμένο στο έδαφος ανδρα. Κρατά ένα τεράστιο μαχαίρι και φαίνεται να προσπαθεί να το απομακρύνει από το σημείο.

Στη συνέχεια των βίντεο φαίνονται ένοπλοι αστυνομικοί να προσπαθούν να απομακρύνουν τους πολίτες πάνω από τον πεσμένο στο έδαφος φερόμενο ως δράστη. Οι αστυνομικοί φαίνονται να σημαδεύουν με τα όπλα τους προς τον ανδρα που βρίσκεται στο έδαφος φωνάζοντας στους πολίτες να απομακρυνθούν. Στο τέλος των βίντεο φαίνονται να τον πυροβολούν.