Κοσμος

Αλβανία - Κραυγή αγωνίας: «Ψάχνω το παιδί μου στα χαλάσματα»

«Δεν υπάρχει καμία ελπίδα» παραδέχεται πατέρας που περιμένει να ανασύρουν τον 7χρονο γιο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλβανία: "Ψάχνω το παιδί μου στα χαλάσματα"! Δραματικές στιγμές

Κραυγή αγωνίας από πατέρα στην Αλβανία που έχασε σύζυγο στον μεγάλο σεισμό και τώρα περιμένει να ανασύρουν νεκρό το παιδί του.

«Τέσσερα άτομα ήταν από το δικό μου σπίτι, δύο βγήκαν καλά, ο ένας πέθανε και περιμένουμε και το παιδί. Τη μάνα και το άλλο μου παιδί τους έσωσαν. Η μάνα πέθανε μετά, το παιδί ζει και τώρα περιμένω να βγάλουν και τον γιο μου. Ελπίδες δεν έχουμε για το παιδί... δεν νομίζω», λέει ο πατέρας στην κάμερα του Alpha, η οικογένεια του οποίου δοκιμάζεται από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν η Αλβανία χτυπήθηκε από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ.

Η μισή οικογένεια του άτυχου άντρα, όπως δήλωσε ο ίδιος, πρόλαβε να πάει στον πρώτο όροφο και μετά έπεσε το κτίριο και τους πλάκωσε.

Οι διασώστες δίνουν μάχη με το χρόνο τις τελευταίες ώρες για να εντοπίσουν ίχνη ζωής του 7χρονου αγοριού, που για πάνω από 24 ώρες είναι εγκλωβισμένος στα ερείπια.

Η μάχη που δίνουν οι διασώστες με τον χρόνο είναι άνιση, ενώ οι έρευνες διεξάγονται κάτω από τρομερά επικίνδυνες συνθήκες. Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τις δραματικές στιγμές και η απεσταλμένη του σταθμού τόνισε πως από τον μετασεισμό που σημειώθηκε το απόγευμα έπεσε ένα κομμάτι του κτιρίου και οι διασώστες ξεκίνησαν να τρέχουν για να σωθούν. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή συνέβη το ίδιο. Ενώ η απεσταλμένη του σταθμού βρισκόταν στον «αέρα», οι διασώστες στο βάθος του πλάνου φαίνονται να τρέχουν και να εγκαταλείπουν το σημείο, με τις στιγμές να είναι δραματικές.

Λίγα λεπτά αργότερα, «ρίχνουν» το φως από τους φακούς τους στο κτίριο, το οποίο μοιάζει να κρέμεται από μια κλωστή, κάτι που δείχνει πως πιθανώς να κατάλαβαν ότι πρόκειται να καταρρεύσει.

Αλβανία: Η στιγμή που διασώστες τρέχουν να σωθούν από ετοιμόρροπο κτίριο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ