Κοσμος

20χρονη βιντεοσκόπησε τον δολοφόνο της πριν ξεψυχήσει (video)

Μόλις μια ημέρα μετά από τα γενέθλιά της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η India Mackey που ζούσε στο Μίσιγκαν, δολοφονήθηκε από τον 18χρονο σύντροφό της, Kevin Dixon, ενώ βιντεοσκόπησε το δολοφόνο της.

Μία 20χρονη βιντεοσκόπησε τον δολοφόνο της λίγο πριν την πυροβολήσει. Η India Mackey που ζούσε στο Μίσιγκαν, δολοφονήθηκε από τον 18χρονο σύντροφό της, Kevin Dixon.  Συγκεκριμένα, το θύμα τον βιντεοσκοπούσε ενώ εκείνος την απειλούσε, έβαζε σφαίρες στο όπλο του και τη σημάδευε. Ο Dixon σύμφωνα με τις Αρχές, φαίνεται πως τη δολοφόνησε αφού εκείνη τελείωσε τη βιντεοσκόπηση.

Το βίντεο γυρίστηκε από την Mackey μόλις μια ημέρα μετά από τα 20α γενέθλια της, και δείχνει την προετοιμασία του εγκλήματος και τον 18χρονο φίλο της να σκουπίζει τα αποτυπώματά του τόσο από το όπλο όσο και από τις σφαίρες.

Αφού η Mackey σταμάτησε την εγγραφή, ο Dixon την πυροβόλησε.

«Αυτό το βίντεο λαμβάνεται από μια γυναίκα που θα σκοτωθεί σε στιγμές», δήλωσε ο δικηγόρος Eric Smith στον WXYZ-TV.

Αφού ο Dixon πυροβόλησε την Mackey, βγήκε από το αυτοκίνητο και μετέφερε το σώμα της στο κάθισμα του συνοδηγού, λένε οι εισαγγελείς, ενώ εκείνη ήταν ακόμη ζωντανή. Στη συνέχεια από το τηλέφωνό της κοπέλας επικοινώνησε με τη μητέρα του, ζητώντας της να κρύψει το όπλο προκειμένου να καλύψει την πράξη του.

Στη συνέχεια ωστόσο, καθώς οδηγούσε επικίνδυνα, εντοπίστηκε από την αστυνομία και ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί είδαν τη γυναίκα να αιμορραγεί στο κάθισμα του συνοδηγού, τη μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αλλά εκείνη ξεψύχισε.

Ο Ντίξον αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία πρώτου βαθμού, ενώ η μητέρα του θα κατηγορηθεί ως συνεργός. Ο Dixon προφυλακίστηκε και η δίκη του έχει ορισθεί για τον Δεκέμβριο.