- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μέρκελ: Κανένας κίνδυνος από τους ισλαμιστές που απελαύνει η Τουρκία
Συνελήφθησαν φτάνοντας στη Γερμανία τρία άτομα για συμμετοχή στον ISIS
Η Καγκελάριος Μέρκελ διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος από τους ισλαμιστές που απελαύνει η Τουρκία προς την Γερμανία.
Για την βούληση και την ικανότητα των γερμανικών αρχών να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος από ισλαμιστές και φερόμενους υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» διαβεβαίωσε η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, αναφερόμενη νωρίτερα απόψε στην απέλαση τριών ατόμων με γερμανική υπηκοότητα από την Τουρκία στην Γερμανία τις τελευταίες ημέρες.
«Θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που ισχύει για όσους ζουν στην Γερμανία. Εφόσον υπάρξει απειλή για την ασφάλεια, θα αξιοποιηθεί ο κανονικός μηχανισμός», δήλωσε η κυρία Μέρκελ.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία συνέλαβε τον άνδρα που απέλασε χθες η Τουρκία στην Γερμανία μαζί με την εξαμελή οικογένειά του, με την κατηγορία της συμμετοχής στο «Ισλαμικό Κράτος». Επιπλέον χθες στην Φρανκφούρτη έφθασαν ακόμη δύο γυναίκες που απελάθηκαν από την Τουρκία, οι οποίες συνοδεύονταν από άνδρες της Ομοσπονδιακής Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της Γερμανίας. Η μία συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωσή της.
Την περασμένη Δευτέρα ένας ακόμη Γερμανός, ύποπτος για συμμετοχή στο «Ισλαμικό Κράτος» έφθασε στο Βερολίνο από την Τουρκία και συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωσή του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρεται για τις αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
Ποια είναι η συντηρητική σχολιάστρια προσκείμενη στο κίνημα MAGA
Ευρωπαϊκές χώρες ενωμένες στο πλευρό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Περίπου 229 κάτοικοι ψήφισαν τον 45χρονο, δίνοντάς του προβάδισμα μόλις 25 ψήφων έναντι του αντιπάλου του
Εν μέσω κρίσης του «It Ends with Us»
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα νότια παράλια της χώρας
«Δεν έχω συναντήσει πιο φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώων» ανέφερε ο εισαγγελέας
Τι αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
To προηγούμενο με την υπόθεση του Τίμοθι ΜακΒέι
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο πάρκο, ενώ εκδηλώθηκε και μικρής έκτασης φωτιά
Δύο σοβαρά τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις πολιτείες
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η Επιτροπή Νόμπελ έχασε την «ηθική πυξίδα» της
Το ποσό δόθηκε από τα ιδιωτικά εισοδήματα του μονάρχη
Προβλήματα σε επιχειρήσεις και online υπηρεσίες
«Πολιτικά και ιδεολογικά υποκινούμενη» η πρόθεση εκτιμούν οι εισαγγελείς
Οι ΗΠΑ σε τροχιά διπλωματικής σύγκρουσης με τους Ευρωπαίους συμμάχους της
Έχει περάσει περίπου μισό αιώνα πίσω από τα κάγκελα
Στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας βγήκαν να διαμαρτυρηθούν περίπου 30.000 άτομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.