Κοσμος

Φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή της, να σκότωσε τον άνδρα της και να αυτοκτόνησε

Ένα άγριο έγκλημα συντάραξε τις τελευταίες ημέρες τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
north.jpg
Emma Ogle © dailymail

Μια 63χρονη δασκάλα, που φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή της στο σχολείο, σκότωσε τον άνδρα της και αυτοκτόνησε μετά τη σύλληψή της.

Μια 63χρονη δασκάλα στη Βόρεια Καρολίνα φέρεται να έκανε σεξ με μαθητή της στο σχολείο, να σκότωσε τον άνδρα της και να αυτοκτόνησε σύμφωνα με την Daily Mail. Η Emma Ogle συνελήφθη ανήμερα του Halloween και με την κατηγορία της ερωτική  σχέση με 17χρονο μαθητή της.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Ogle είχε συλληφθεί πριν από μια εβδομάδα, με την κατηγορία ότι έκανε σεξ με έναν 17χρονο μαθητή. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από το ίδιο «θύμα», που κατήγγειλε στη διεύθυνση του σχολείου ότι είχαν αρχίσει να έρχονται πιο κοντά από την περασμένη άνοιξη, και ότι το καλοκαίρι η σχέση τους έγινε ερωτική.

Η Ogle τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα άνευ αποδοχών από το σχολείο και, κατόπιν ενημέρωσης των Αρχών, όπως προβλέπει ο κανονισμός, τέθηκε υπό κράτηση λίγες ώρες μετά την καταγγελία. Την επόμενη ημέρα αφέθηκε ελεύθερη, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους $10.000.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Emma Neil Ogle και ο άνδρας της, Michael, έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς την Τετάρτη, χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου τους.

north2.jpg

Λίγες ημέρες πάντως νωρίτερα από το τραγικό γεγονός, συνάδελφοι της Ogle, ενημέρωσαν συγγενικό του πρόσωπο του συζύγου της για την απουσία του από τη δουλειά του. Ο συγγενής της οικογένειας ενημέρωσε την αστυνομία πως είδε τη δασκάλα με ένα όπλο.

Όταν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκα στο σπίτι της, βρήκαν νεκρό το ζευγάρι. Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι η Ogle πυροβόλησε τον 59χρονο σύζυγό της προτού στρέψει πάνω της το όπλο της.

north1.jpg
© facebook

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 63χρονη είχε ερωτικές επαφές με τον 17χρονο μαθητή της από το περασμένο καλοκαίρι.  Σημειώνεται ότι στη Βόρεια Καρολίνα η νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση είναι τα 16, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη όταν το ένα εκ των δύο ατόμων ασκεί με κάποιο τρόπο εξουσία στο άλλο, στη συγκεκριμένη περίπτωση μια δασκάλα μ’ έναν μαθητή.  Ο μαθητής ενημέρωσε μέλος του προσωπικού του σχολείο για τη σχέση του με τη δασκάλα και η Ογκλ τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ