Κοσμος

Τι μπορεί να κάνει ένας άντρας που αγαπάει πραγματικά;

Έγραψε βιβλίο για να το διαβάσει η γυναίκα της ζωής του που έχασε τη μνήμη της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγάπη γραμμένη σε βιβλίο
Αγάπη γραμμένη σε βιβλίο / © Facebook

Αυτή είναι η ιστορία αγάπης του Στιβ και της Κάμρε. Όταν εκείνη έχασε για πάντα τη μνήμη της, εκείνος έγραψε ένα βιβλίο για να της θυμίσει πόσο πολύ αγαπιούνται.

Μια γυναίκα, η οποία έχασε τη μνήμη της κατά τη διάρκεια της γέννας, ξεφυλλίζει σήμερα το βιβλίο της ζωής που δεν θυμάται χάρη στον σύζυγό της. Με τίτλο «Αλλά, ξέρω ότι σ' αγαπώ» ο σύζυγος αυτής της γυναίκας έγινε συγγραφέας για να της διηγηθεί με κάθε λεπτομέρεια και βήμα - βήμα τα δέκα χρόνια της σχέσης τους.

Όλα ξεκίνησαν πριν από επτά χρόνια όταν η Κάμρε Κούρτο, σύζυγος του Στιβ, έφερνε στον κόσμο τον γιο τους. Κατά τη διάρκεια της γέννας η Κάμρε έπαθε εγκεφαλικό και κρίση με αποτέλεσμα να χάσει τόσο τη βραχυπρόθεσμη όσο και τη μακροπρόθεσμη μνήμη της. 

Το βιβλίο που έγραψε ο Στιβ κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα πάνω στην τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Καλύπτει όλα τα κεφάλαια της ζωής τους μαζί: το πώς γνωρίστηκαν, το πώς ερωτεύτηκαν, τη γέννηση του παιδιού τους και τον γάμο τους.



Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America ο Στιβ εξήγησε ότι η σύζυγός του είχε μια απολύτως φυσιολογική εγκυμοσύνη μέχρι το τρίτο τρίμηνο. Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το παιδί γεννήθηκε με καισαρική. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Κάμρε εμφάνισε προεκλαμψία. Η Αμερικανίδα τέθηκε αναγκαστικά σε τεχνητό κώμα και όταν ξύπνησε δεν θυμόταν τίποτα και κανέναν. Πήρε εξιτήριο μετά από 30 ημέρες. Ήταν ανήμπορη. Δεν μπορούσε να ντυθεί μόνη της, δεν μπορούσε να πλύνει τα δόντια της, δεν μπορούσε να λειτουργήσει μόνη της ως άτομο.  Τον πρώτο καιρού ζούσε στο σπίτι των γονιών, ενώ ο Στιβ είχε αναλάβει τη φροντίδα του μωρού.



Μια μέρα που η Κάμρε και ο Στιβ κάθονταν στον καναπέ, εκείνη γύρισε και του είπε: «Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά ξέρω ότι σ' αγαπώ». Και κάπως έτσι «γεννήθηκε» η ιδέα του βιβλίου για τη ζωή της γυναίκας της ζωής του, λέει ο Στιβ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ