Κοσμος

Βίντεο: Οδηγός προσπαθεί να σώσει μωρό πετώντας το σε γέφυρα

Και ενώ το αυτοκίνητό του βυθίζεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
odigos-paidi1
Η στιγμή που οδηγός πετάει το παιδί προς μία γέφυρα

Οδηγός προσπάθησε να σώσει το παιδί του πετώντας το σε γέφυρα επειδή το αυτοκίνητό του βυθιζόταν.

Τη δραματική στιγμή που ένας οδηγός προσπαθεί να σώσει το παιδί του πετώντας το προς μία γέφυρα, ενώ στέκεται πάνω στο αυτοκίνητό του που βυθίζεται, κατέγραψε κάμερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην κεντρική Ινδία, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα φορτηγάκι πάνω σε μία στενή γέφυρα. Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και έπεσε στο νερό.

Μετά την πτώση του οχήματος στο νερό, οι επιβάτες αρχίζουν να βγαίνουν από αυτό, ενώ ο ένας προσπαθεί να βγάλει έξω ένα παιδί. Τελικά τα καταφέρνει, και σηκώνεται όρθιος στο αυτοκίνητο έχοντας το παιδί στα χέρια. Στη συνέχεια, σε μία απεγνωσμένη κίνηση πετάει το παιδί προς τη γέφυρα εκεί όπου βρίσκονται περαστικοί έτοιμοι να βοηθήσουν.

Το σώμα του παιδιού όμως χτυπάει στη γέφυρα και καταλήγει πίσω στο νερό. Τελικά, ο κόσμος πηδάει μέσα στο νερό και βοηθάει την οικογένεια να σωθεί.

Μετά την περιπέτεια η οικογένεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σημειώνεται ότι μέσα στο χάος που προκάλεσε η σύγκρουση, το φορτηγάκι απομακρύνθηκε από το σημείο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ