- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βρετανία: Νέα ήττα Τζόνσον -Χωρίς τις απαραίτητες ψήφους για πρόωρες εκλογές
Συνεχίζεται το θρίλερ στη Βρετανία
Ο Μπόρις Τζόνσον δεν κατάφερε να πάρει αρκετές ψήφους προκειμένου να οδηγήσει τη Βρετανία σε πρόωρες εκλογές.
Ο Μπόρις Τζόνσον δεν κατάφερε να πάρει τις ψήφους που χρειαζόταν προκειμένου να οδηγήσει τη Βρετανία σε πρόωρες εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου.
Οι Βρετανοί βουλευτές απέρριψαν το αίτημα του για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών τη 12η Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, 299 βουλευτές ψήφισαν υπέρ των πρόωρων εκλογών, με τον αριθμό αυτό να υπόλειπεται των 434 θετικών ψήφων, που χρειαζόταν ο Βρετανός πρωθυπουργός, δηλαδή τα δύο τρίτα των βουλευτών του κοινοβουλίου.
Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η παράλυση. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι σκοπεύει να φέρει νομοσχέδιο στη Βουλή, προκειμένου να καταφέρει να περάσει την πρόταση για πρόωρες εκλογές στις 12 Δεκεμβρίου, καθώς έτσι θα απαιτείται απλή πλειοψηφία στη Βουλή και όχι τα δύο τρίτα του Σώματος.
Υπερ ενός νομοσχεδίου για πρόωρες εκλογές αναμένεται να ψηφίσουν το κόμμα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και το Εθνικό κόμμα Σκοτίας, αν και προτείνουν ως καταλληλότερη ημερομηνία, την 9η Δεκεμβρίου. Ο Τζέρεμι Κόρμπιν δήλωσε ότι το κόμμα των Εργατικών σκοπεύει να εξετάσει το νομοσχέδιο, όταν κατατεθεί και ότι προσβλέπει σε μία ξεκάθαρη θέση που να αποκλείει κάθε ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φόβοι ότι το πρόβλημα θα χειροτερέψει
To krapfen που έγινε viral
Τι λέει ο Αχμέντ Φουάντ Αλχατίμπ
Δεν είναι γνωστό πόσα κυκλοφορούν
Καθώς η αφόρητη ζέστη αλλάζει και το dress code
Η επίμαχη εικόνα είχε τραβηχτεί σε κινηματογραφική προβολή στο Λας Βέγκας
Η Συρία είναι το πιο επικίνδυνο μέτωπο
Το νομικό εμπόδιο για μόνιμη επιστροφή
Τρίτη καταδίκη για παρόμοιο αδίκημα
Διαμαρτυρόμενοι για το χοιρινό που σερβίρει το μαγαζί
Αντιδράσεις για την ελευθερία του Τύπου
Πώς λειτουργεί το κόλπο
«Τα πυρομαχικά δεν μπορεί να αποθηκεύονται κοντά σε κατοικίες» δηλώνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Το σπίτι που νοίκιασε και η έρευνα για τον Άντριου
Υπήρξε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και υπέρμαχος της αυστηρής εφαρμογής της μεταναστευτικής νομοθεσίας στις ΗΠΑ
Έχει φανατικό κοινό στον χώρο της μόδας
«Άξιζε τον κόπο» υποστήριξε στους αστυνομικούς
Γιατί άδειασαν οι αποθήκες και γιατί είναι πιο ευάλωτη η δυτική Ευρώπη
Η ανάρτηση στο Truth Social για το παρασκήνιο της συμφωνίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.