- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Τροχαίο, η κύρια αιτία θανάτου για παιδιά ηλικίας από 1 έως 13
Αποκαλυπτικά στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων στις ΗΠΑ
Ερευνητές στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι η κύρια αιτία θανάτου για παιδιά ηλικίας από 1 έως 13 ετών είναι τα τροχαία δυστυχήματα.
Η κύρια αιτία θανάτου για παιδιά ηλικίας από 1 έως 13 ετών προέρχεται από τα τροχαία δυστυχήματα. Αυτό αναφέρει έρευνα που πραγματοποίησαν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις Η.Π.Α, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αναδείξουν τη σοβαρότητα του προβλήματος.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, τα περισσότερα παιδιά θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν οι γονείς χρησιμοποιούσαν παιδικά καθίσματα ή αν τα χρησιμοποιούσαν σωστά και πάντα σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Η έρευνα αναφέρει, επίσης, ότι οι περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την κατασκευή παιδικών καθισμάτων, δαπανούν πολλές εργατοώρες καθημερινά για να βελτιώσουν το προϊόν τους.
Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εταιρείες αυτές προτρέπουν τους γονείς πριν να χρησιμοποιήσουν τα παιδικά καθίσματα να διαβάζουν προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης τόσο για να διασφαλίσουν την σωστή εγκατάστασή του στο αυτοκίνητό τους όσο και για την ορθή χρήση του.
Εξάλλου, όλα τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων δεν ταιριάζουν σε όλα τα οχήματα, γι' αυτό και η επιλογή του κατάλληλου συστήματος συγκράτησης των παιδιών πρέπει να είναι αποτέλεσμα μεγάλης έρευνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρεται για τις αμερικανικές κυρώσεις στη Ρωσία
Ποια είναι η συντηρητική σχολιάστρια προσκείμενη στο κίνημα MAGA
Ευρωπαϊκές χώρες ενωμένες στο πλευρό του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Περίπου 229 κάτοικοι ψήφισαν τον 45χρονο, δίνοντάς του προβάδισμα μόλις 25 ψήφων έναντι του αντιπάλου του
Εν μέσω κρίσης του «It Ends with Us»
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα νότια παράλια της χώρας
«Δεν έχω συναντήσει πιο φρικτή υπόθεση κακοποίησης ζώων» ανέφερε ο εισαγγελέας
Τι αναφέρουν οι εισαγγελικές αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
To προηγούμενο με την υπόθεση του Τίμοθι ΜακΒέι
Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο πάρκο, ενώ εκδηλώθηκε και μικρής έκτασης φωτιά
Δύο σοβαρά τραυματίες και εκτεταμένες ζημιές
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τρεις πολιτείες
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι η Επιτροπή Νόμπελ έχασε την «ηθική πυξίδα» της
Το ποσό δόθηκε από τα ιδιωτικά εισοδήματα του μονάρχη
Προβλήματα σε επιχειρήσεις και online υπηρεσίες
«Πολιτικά και ιδεολογικά υποκινούμενη» η πρόθεση εκτιμούν οι εισαγγελείς
Οι ΗΠΑ σε τροχιά διπλωματικής σύγκρουσης με τους Ευρωπαίους συμμάχους της
Έχει περάσει περίπου μισό αιώνα πίσω από τα κάγκελα
Στους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας βγήκαν να διαμαρτυρηθούν περίπου 30.000 άτομα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.