- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τραγικός θάνατος - Νεκρός στην καταπακτή αεροσκάφους
Πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γουινέα στο Μαρόκο
Μαρόκο: Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στην καταπακτή του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους.
Ένας άνδρας από την υποσαχάρια Αφρική βρέθηκε νεκρός, παγιδευμένος στον χώρο του συστήματος προσγείωσης ενός αεροσκάφους που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Κόνακρι της Γουινέας στην Καζαμπλάνκα, όπως ανακοίνωσε ο εθνικός αερομεταφορέας του Μαρόκου, η Royal Air Maroc (RAM).
Ο άνδρας αυτός πέθανε τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της πτήσης AT526. Κατά πάσα πιθανότητα μπήκε στην πίστα του αεροδρομίου του Κόνακρι παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας και κρύφθηκε στο σύστημα προσγείωσης.
Οι αρχές του Μαρόκου διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση αυτή.
Πριν από 20 χρόνια, στις 4 Αυγούστου 1999, δύο παιδιά ηλικίας 14 και 15 ετών, ο Γιαγκίν Κοΐτα και ο Φοντέ Τουνκαρά, βρέθηκαν νεκρά από το κρύο στην καταπακτή του συστήματος προσγείωσης ενός Airbus της βελγική εταιρεία Sabena, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Τα δυο αγόρια από τη Γουινέα δεν άντεξαν την πολύωρη πτήση σε ύψος 10.000 μέτρων, με την εξωτερική θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους -50 έως του -55 βαθμούς.
Επάνω τους βρέθηκε μια επιστολή που απευθυνόταν στους «Εξέχοντες Κυρίους, τα μέλη και τους υπευθύνους της Ευρώπης» και έφερε την υπογραφή: «Γραμμένη από δυο παιδιά της Γουινέας, τον Γιαγκίν Κοΐτα και τον Φοντέ Τουνκαρά». Στο γράμμα τους ζητούσαν τη βοήθεια της Ευρώπης επειδή "υποφέρουμε πολύ στην Αφρική, έχουμε προβλήματα και ελλείψεις στα δικαιώματά μας ως παιδιά. Όσον αφορά τα προβλήματα, έχουμε: πόλεμο, αρρώστια, φαγητό κ.λ.π.».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα δευτερόλεπτα τρόμου που βίωσε και η στιγμή της λύτρωσης«Νόμιζα ότι θα πέθαινα»: Ο δύτης που βρέθηκε στο στόμα φάλαινας
Ποια είναι η 18χρονη που εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Καραϊβική
Παραμένουν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας
Η «ηρωική παρέμβαση» πολίτη που αφόπλισε και σκότωσε τον δράστη
Από την εγκαθίδρυση της κομμουνιστικής δικτατορίας και την ίδρυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν πρέπει να έχει υπάρξει πρόεδρος που να βοηθάει τη Ρωσία τόσο πολύ.
Έκοψε τη διαφορά λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
Προβληματισμός για τα προβλήματα του Starshield
«Θα γινόμουν εξαιρετική πρέσβειρα! Μιλάω ελληνικά, έχω ελληνικό διαβατήριο» υποστηρίζει
Οι αποκαλύψεις μέσα από το blog της και η βομβιστική επίθεση
Ένα podcast για τις αιτίες της απόλυσης της Αμερικανής πρέσβεως
Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Οι διαδηλωτές θέτουν πρωτίστως ζήτημα διαφθοράς
Η συμβολή των φετινών νικητών στη σύνδεση των ατομικών οικονομικών αποφάσεων με τη συνολική πορεία της οικονομίας
Έλεγε ότι ήταν «νεοναζί που φαντασιωνόταν μαζικές δολοφονίες»
«Δεν έχω μιλήσει μαζί της, νιώθω απογοήτευση» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Νεκρός ο δράστης από πυρά κατοίκου που τον καταδίωξε
Τα σχόλια για την πρώτη ενημέρωση στον Λευκό Οίκο
HARD NEWS: Η αμερικανική πίεση στην Ευρώπη μέσω της ματωμένης Ουκρανίας | Οι μόνιμες αλλαγές στο εμπόριο | Ο παγκόσμιος συναγερμός για την ΤΝ
Σενάριο πρόωρης αποχώρησης από την ΕΚΤ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.