- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έξαλλος ο Τζάγκερ με Τραμπ και Τζόνσον - Γιατί τους κατηγορεί
Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση» σχολίασε σε δηλώσεις του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας
«Φοβάμαι πού θα μας οδηγήσουν τα ψέματα του Τραμπ και του Τζόνσον» δήλωσε από το Φεστιβάλ της Βενετίας ο Μικ Τζάγκερ.
Τα βέλη του κατά του Ντόναλντ Τραμπ και του Μπόρις Τζόνσον εξαπέλυσε ο Μικ Τζάγκερ. Ο frontman των Rolling Stones ήταν παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Burnt Orange Eresy». Ο Μικ Τζάγκερ υποδύεται τον έμπορο τέχνης Τζόζεφ Κάσιντι. Η σκηνοθεσία είναι του Τζουζέπε Καποτόντι. Πρόκειται για τον πρώτο σημαντικό κινηματογραφικό ρόλο του τραγουδιστή έπειτα από εκείνον στην ταινία «The Man from Elysian Fields» (2001).
«Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ειδικά στις ΗΠΑ, όπου έχουν περιοριστεί πλέον από την τρέχουσα διοίκηση όλοι οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι που είχαν τεθεί σε ισχύ και ήταν επαρκείς. Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι το κράτος - ηγέτης στον περιβαλλοντικό έλεγχο, αλλά τώρα η χώρα έχει αποφασίσει να πάει στην αντίθετη κατεύθυνση» ανέφερε σε δηλώσεις του.
Βλέποντας νέους ακτιβιστές κατά της κλιματικής αλλαγής να διαδηλώνουν κοντά στον χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο δυνατά ότι θέλουν να διαμαρτυρηθούν. Είμαι απολύτως μαζί τους. Χαίρομαι που το κάνουν αυτό επειδή είναι εκείνοι που πρόκειται να κληρονομήσουν τον πλανήτη».
Οι ακτιβιστές κάλεσαν τους πολίτες να αναλάβουν δράση, ψεκάζοντας στο κόκκινο χαλί το σύνθημα: «Ακούστε τα παιδιά σας». Παράλληλα, φώναξαν το σύνθημα: «Κάντε το κόκκινο χαλί πράσινο».
Αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική αναταραχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Μικ Τζάγκερ επέκρινε τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, υποστηρίζοντας ότι πολώνει τους πολίτες.
«Σε τόσες πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου την περασμένη εβδομάδα... αλλά ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, συμβαίνουν θεαματικές αλλαγές. Φοβάμαι πού μπορούν να μας οδηγήσουν αυτή η πόλωση, αυτή η αυθάδεια και τα ψέματα» σχολίασε ο τραγουδιστής.
«Δεν εννοώ ότι η συμπεριφορά είναι τα πάντα. Αλλά ο συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων» συμπλήρωσε ο διάσημος τραγουδιστής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από την κάμερα κυκλοφορίας, εξαίροντας την πράξη του νεαρού
Πάνω από 100 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες
Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την πόλη, λέει ο υπουργός Εσωτερικών
Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη επίσης 80μελές Κομματικό Συμβούλιο και 15μελές Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το Πακιστάν επιχειρεί να μεσολαβήσει ξανά για τον τερματισμό του πολέμου
Ασκήσεις για τα παιδιά πώς να αντιδρούν σε συναγερμό για μη επανδρωμένο αεροσκάφος
Πάνω από 1.000 οι νεκροί σε Κονγκό και Ουγκάντα
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Απογειώθηκε μαχητικό F16 και «εξουδετέρωσε» την απειλή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.