Κοσμος

Ένοχος για παιδοφιλία ο αυτοαποκαλούμενος απόγονος του Χίτλερ

Ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ «συνελήφθη» να φιλά στο στόμα ένα 13χρονο κορίτσι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ένοχος για παιδοφιλία κρίθηκε ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ.

Ένοχος για παιδοφιλία κρίθηκε ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ. Ο 69χρονος «συνελήφθη» να φιλά στο στόμα ένα 13χρονο κορίτσι.

Ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, βρέθηκε στην πόλη Γκέρλιτζ και στο σπίτι ενός 60χρονου, προκειμένου να κοιτάξει αντικείμενα που είχε προς πώληση. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του στράφηκε στην 13χρονη κόρη του. Τους επισκεπτόταν συχνά μάλιστα και σύμφωνα με τις καταγγελίες, τις έπαιρνε δώρα και της έλεγε ότι θα την παντρευτεί.

Κάποια στιγμή οι φήμες έφτασαν στα αυτιά του πατέρα της 13χρονης, η οποία ομολόγησε πως ο Χίτλερ την φίλησε στο στόμα. Ακολούθησαν μηνύσεις, με τον κατηγορούμενο να λέει πως το φιλί που της έδωσε δεν ήταν ερωτικό, αλλά χαιρετισμός. Τελικά η απόφαση του δικαστηρίου ήταν μικρή, καθώς τον έκρινε ένοχο, επιβάλλοντας του πρόστιμο 800 ευρώ.

Ο Ρομάνο Λούκας Χίτλερ, ισχυρίζεται πως είναι ο τελευταίος εν ζωή απόγονος του Αδόλφου Χίτλερ, κάτι για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχουν βεβαιώσεις, αφού αμφισβητείται στη Γερμανία ο ισχυρισμός του.



Στις ΗΠΑ υπάρχουν τρία άτομα που είναι αποδεδειγμένα συγγενείς του Χίτλερ (ανίψια) και έχουν αλλάξει το επίθετό τους σε Στιούαρτ-Χιούστον, με τον Ρομάνο να είναι ο μόνος που κρατάει ακόμη αυτό το επίθετο.