Κοσμος

Αυστραλία: 26χρονη Κύπρια βρέθηκε νεκρή σε πάρκο

Η σορός της έφερε αίματα και μώλωπες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
police-australia
Αστυνομία, Αυστραλία © EPA/MICK TSIKAS/FILE

Νεαρή Ελληνοκύπρια βρέθηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας.

Νεκρή εντοπίστηκε, χθες το πρωί, νεαρή Ελληνοκύπρια σε πάρκο της πόλης Brisbane της Αυστραλίας. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για την Ιόλη Χατζηλύρα, 26 ετών, από τη Λευκωσία η σορός της οποίας βρέθηκε από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο. 

Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δίπλα στη σορό βρέθηκε μία σειρά από σκίτσα τα οποία εικάζεται ότι ανήκουν στη νεαρή καθώς όπως δήλωσε ο επιθεωρητής η Χατζηλύρα ήταν παθιασμένη καλλιτέχνης. Η υπόθεση πάντως αντιμετωπίζεται ως πιθανή ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν η νεαρή ζωγράφιζε στο σημείο ή αν είχε μαζί της τα σκίτσα και της έπεσαν. Όπως δήλωσε επρόκειτο για μία δημοφιλή κοπέλα η οποία είχε πολλούς φίλους. «Προέρχεται από μία καλή οικογένεια», σημείωσε και εξήγησε ότι γεννήθηκε στην Κύπρο και έχει κυπριακή και αυστραλιανή υπηκοότητα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την αστυνομία η σορός της 26χρονης έφερε ανεξήγητους μώλωπες και αιμορραγίες και πιστεύουν ότι κάποια από τα ρούχα της είχαν αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ