Κοσμος

Ryanair: Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις παρά την απεργία

Σε 48ωρη απεργία κατέβηκαν οι Βρετανοί πιλότοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ryanair
Ryanair © EPA / ATIENZA

Οι πτήσεις της Ryanair προς κι από βρετανικά και ιρλανδικά αεροδρόμια, διεξάγονται προς το παρόν χωρίς προβλήματα, παρά την απεργία Βρετανών πιλότων.

Όλες οι πτήσεις της Ryanair προς και από βρετανικά και ιρλανδικά αεροδρόμια αναχώρησαν χωρίς προβλήματα σήμερα, ανέφερε η εταιρία, την ώρα που ορισμένοι πιλότοι της με έδρα τη Βρετανία ξεκίνησαν σήμερα 48ωρη απεργία.

Η αεροπορική εταιρία ανέφερε πως αναμένει ότι τα βρετανικά και ιρλανδικά προγραμματισμένα δρομολόγιά της θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα κατά το υπόλοιπο της ημέρας.

Η Ryanair προσπαθεί να εμποδίσει το προσωπικό από το να κατέβει σε απεργία. Ιρλανδικό δικαστήριο εξέδωσε χθες Τετάρτη ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να εμποδίσει τους πιλότους που έχουν έδρα το Δουβλίνο να κατέβουν σε απεργία, όμως λονδρέζικο δικαστήριο απέρριψε ένα παρόμοιο αίτημα της εταιρίας για τους Βρετανούς πιλότους της.

Η Ryanair έχει πει πως οι πιλότοι που κατεβαίνουν σε απεργία αποτελούν ποσοστό μικρότερο του 30% εκείνων που εργάζονται στα αεροπλάνα της στη Βρετανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ