Κοσμος

Ένα μήνυμα από τη Naomi: Ποτέ δεν είπα ότι είμαι αγία

Η απάντηση στη «δολοφονία της αξιοπρέπειάς της» από την Mail on Sunday

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
A Message From Naomi

Η απάντηση της Ναόμι Κάμπελ στη μονόπλευρη δημοσιογραφία της Mail On Sunday που της επιτέθηκε προσωπικά επειδή θα τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας αποφάσισε να τιμήσει τη Ναόμι Κάμπελ για το φιλανθρωπικό της έργο δίπλα σε πολλές οργανώσεις και ΜΚΟ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην αίθουσα Albert Hall του Λονδίνου. Η εν λόγω απόφαση του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας βασίστηκε στο ρόλο που διαδραμάτισε το μοντέλο στην ίδρυση της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Fashion For Relief», η οποία ασχολείται με την καταπολέμηση της φτώχειας στον κόσμο, αλλά και την παροχή βοήθειας για την αντιμετώπιση επιδημιών, ασθενειών και φυσικών καταστροφών. Η είδηση αιφνιδίασε τη βρετανική Mail On Sunday, η οποία χαρακτηρίζει την τιμητική διάκριση της Ναόμι Κάμπελ «απροσδόκητη».

Δημοσίευσε, μάλιστα, ένα άρθρο στο οποίο η Ναόμι Κάμπελ παρουσιάζεται με μελανά χρώματα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Κάμπελ είναι μια celebrity επιρρεπής στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, σε ξέφρενα πάρτι, ένα μοντέλο με προσωπική περιουσία 45 εκατ. δολαρίων που την παίρνει να παρουσιάζεται ως φιλάνθρωπος. Απορεί, μάλιστα, αρθρογράφος πώς γίνεται να τιμάται μια γυναίκα που «τριβόταν» στα κοσμικά πάρτι με προσωπικότητες όπως ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο Τζέφρι Έπσταϊν και ο Κέβιν Σπέισι που έχουν βρεθεί κατηγορούμενοι για μια σειρά σεξουαλικών παραπτωμάτων.

Η Ναόμι Κάμπελ αποφάσισε να αντιδράσει απέναντι στη «δολοφονία της προσωπικότητάς και της αξιοπρέπειάς της». Ανέβασε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε το έπαιξε αγία, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να κρατείται ως όμηρος των ΜΜΕ λόγω του παρελθόντος της.    

17115752.jpg
Ναόμι Κάμπελ / © EPA/MATTEO BAZZI


Το μοντέλο εξηγεί πώς προέκυψε η ιδέα για το «Fashion For Relief» μετά την τραγωδία με τον τυφώνα Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη. «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να υπονομεύσει εμένα και το έργο όλη της ομάδας μας», υπογραμμίζει. «Δεν υπάρχει ματαιοδοξία στη φιλανθρωπία», συμπληρώνει.  

Η Ναόμι Κάμπελ τονίζει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη δημοσιογραφία, αλλά διευκρινίζει ότι θα ήθελε από το άρθρο της Mail On Sunday την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δική της πλευρά των πραγμάτων, να πει την άποψή της. 

Η Ναόμι προανήγγειλε την απάντησή της στο λογαριασμό στο Facebook. 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ