Κοσμος

9 μήνες φυλακή στον κλέφτη, σωσία του Ρος από τα «Φιλαράκια»

Αν και τελικά δεν μοιάζουν τόσο… ο Αμπντάλα θεωρείται ένας Γκέλερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ρος και ο σωσίας του
Ο Ρος και ο σωσίας του / © social media

Για κλοπή και αδικήματα απάτης καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση εννέα μηνών ο μικροαπατεώνας που χαρακτηρίστηκε ως σωσίας του Ρος Γκέλερ από τα Φιλαράκια

Για κλοπή και αδικήματα απάτης καταδικάστηκε τελικά σε φυλάκιση εννέα μηνών ο μικροαπατεώνας που χαρακτηρίστηκε ως σωσίας του Ρος Γκέλερ από τα Φιλαράκια. Η ομοιότητα του κλέφτη με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σουίμερ της τηλεοπτικής σειρά αποτυπώθηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος τη στιγμή που φεύγει με τη λεία του από σούπερ μάρκετ του Μπλάκπουλ στη βόρεια Βρετανία.

Όταν τελικά δόθηκε από την αστυνομία η φωτογραφία του 36χρονου Αμπντάλα Χουσεϊνί, διαπιστώσαμε ότι δεν μοιάζει και τόσο με τον Ρος. Αλλά ο Αμπτάλα είχε γίνει ήδη διάσημος και viral.

17322386-7360953-abdulah_husseini_lancashire_constabulary_pa_-m-7_1565945090472.jpg


Ο 36χρονος περιέγραψε τον εαυτό του στο δικαστήριο ως «έναν περιπλανώμενο κλέφτη που του αρέσει η νομαδική ζωή». Πρόσθεσε ότι χρησιμοποιούσε μια κλεμμένη τραπεζική κάρτα για να κάνει αγορές. Δύο από αυτές τις αγορές ήταν πετυχημένες και τότε ήταν που τον «συνέλαβε» η κάμερα κλειστού κυκλώματος και τον έκανε… διάσημο.

Viral έγινε και η αντίδραση του ηθοποιού Ντέιβιντ Σουίμερ όταν έμαθε για τον σωσία του. Ο Ρος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο με τον ίδιο να τρέχει κρατώντας μια εξάδα μπίρες, να κοιτά ένοχα την κάμερα CCTV και να εύχεται καλή τύχη στην αστυνομία του Μπλάκπουλ με την έρευνά της. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ