Κοσμος

Τρόμος στο Μιζούρι: Άνδρας έκανε τα ψώνια του οπλισμένος με τουφέκι

Πανικόβλητοι οι πελάτες έτρεχαν να κρυφτούν - Η στιγμή της σύλληψής του από αστυνομικούς

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πανικός σε κατάστημα Walmart στο Μιζούρι των ΗΠΑ, όταν ένοπλος μπήκε με τουφέκι και 100 σφαίρες, και άρχισε να κάνει βόλτες στους διαδρόμους.

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε πολυκατάστημα Walmart στην πολιτεία του Μιζούρι στις ΗΠΑ. Με τις μνήμες νωπές ακόμη από το μακελειό σε εμπορικό κέντρο της ίδιας αλυσίδας στο Τέξας, ένας άνδρας μπήκε στο κτίριο οπλισμένος με τουφέκι και 100 σφαίρες. Αφού πήρε ένα καροτσάκι, άρχισε να κινείται στους διαδρόμους, καταγράφοντας τις αντιδράσεις των πελατών με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Ο άνδρας φορούσε στολή παραλαγής και αλεξίσφαιρο γιλέκο. Βλέποντάς τον οι περισσότεροι φοβήθηκαν επανάληψη των όσων τραγικών εκτυλίχθηκαν στην πόλη Ελ Πάσο, όπου 22 άνθρωποι έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 21χρονου Πάτρικ Κρούσιους. Σε κατάσταση πανικού απομακρύνθηκαν άρον άρον από κοντά του, αναζητώντας ένα ασφαλές καταφύγιο.

Πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας, λειτουργώντας με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, τον έθεσε υπό κράτηση, μέχρι να έρθει η αστυνομία στο σημείο. και να τον συλλάβει.

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι τυχερός που είναι ακόμη ζωντανός» ανέφερε ο υπαστυνόμος Μάικ Λούκας, επιβεβαιώνοντας ότι το τουφέκι ήταν γεμάτο και στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν 100 σφαίρες.