Κοσμος

Έπνιξε τα παιδιά της γιατί «εμπόδιζαν» τη σεξουαλική της ζωή

Η δικαστής περιέγραψε τις ενέργειες της 23χρονης παιδοκτόνου ως σατανικές και υπολογισμένες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paidoktonos.png
Παιδοκτόνος - Βρετανία © facebook

Σε ισόβια καταδικάστηκε η παιδοκτόνος Λουίζ Πόρτον, η οποία δολοφόνησε τα δύο κοριτσάκια της γιατί τα θεωρούσε βαρίδια και εμπόδιο στην σεξουαλική της ζωή.

Σε ισόβια καταδικάστηκε η παιδοκτόνος Λουίζ Πόρτον, η οποία δολοφόνησε τα δύο κοριτσάκια της γιατί τα θεωρούσε βαρίδια και εμπόδιο στην σεξουαλική της ζωή.

Η γυναίκα έπνιξε την τρίχρονη Λέξι και τη μόλις 17 μηνών Σκάρλετ και στη συνέχεια προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς ότι τα αίτια θανάτου των παιδιών της ήταν παθολογικά. Καθυστέρησε να καλέσει το ασθενοφόρο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχαν ξεψυχήσει. Η 3χρονη βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της τον Ιανουάριο του 2018 και λίγες ώρες αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο. Η 17 μηνών Σκάρλετ πέθανε τον επόμενο μήνα επίσης με φριχτό τρόπο αφού η ίδια της η μάνα της έσπασε τον λαιμό.

Μάλιστα, είπε στους νοσοκόμους που κάλεσε στο σπίτι της τους ότι το έπαθε αυτό γιατί χτυπούσε το κεφάλι της μόνη της με ένα παιχνίδι. Η 23χρονη μητέρα σταμάτησε ακόμη και για βενζίνη ενώ πήγαινε την Σκάρλετ στο νοσοκομείο την ώρα που το παιδί ξεψυχούσε στο πίσω κάθισμα, ενώ μετά τον θάνατό τους έβγαλε αγγελία ότι πουλάει τα ρούχα των παιδιών της μέσω facebook.

Η δικαστής περιέγραψε τις ενέργειες της 23χρονης παιδοκτόνου ως σατανικές και υπολογισμένες. «Ηταν παιδιά που δεν έφταιγαν σε τίποτα. Που έπρεπε να μπορούν να βασιστούν στη μητέρα τους για να τα προστατεύσει και να τα αναθρέψει. Αντί για αυτό, αφαίρεσες τις ζωές τους», είπε η δικαστής στη δολοφόνο και την κατηγόρησε ότι ειδοποίησε τις αρχές μόνο όταν ήταν βέβαιη ότι οι κόρες της ήταν πλέον νεκρές.

Ο εισαγγελέας είπε ότι η Πόρτον σκότωσε τις κόρες της επειδή θεώρησε ότι εμπόδιζαν τη σεξουαλική ζωή της. Η 23χρονη παιδοκτόνος, που εμφανιζόταν στους άνδρες ως μοντέλο, μία ημέρα μετρά τον θάνατο της 3χρονης κόρης της έκανε δεκτά 41 αιτήματα σε εφαρμογή γνωριμιών. 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ