Κοσμος

Πρέσβης-ακροβάτης: Κατακόρυφο με το ένα χέρι στα Σκόπια (εικόνα)

Γυμναστικές επιδείξεις από τον Ισραηλινό αξιωματούχο μπροστά στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα... κόλπα της διπλωματίας διά χειρός Ισραηλινού πρέσβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια του προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας σε μια απίθανη φωτογραφία.

Άλλα... κόλπα εφάρμοσε την περασμένη Παρασκευή ο Ισραηλινός πρέσβης κατά την επίσκεψή του στον πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Twitter, ο Νταν Όριαν εκτελεί... κατακόρυφο σε αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου στα Σκόπια, στηριζόμενος στη συνέχεια με το ένα χέρι μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Στέβο Πενταρόφσκι. Ο Ισραηλινός αξιωματούχος είχε βγάλει νωρίτερα το σακάκι του, πριν ξεκινήσει τις... γυμναστικές επιδείξεις.

«Ας είναι αυτή η φωτογραφία, το κατακόρυφο του Ισραηλινού πρέσβη Νταν Όριαν, μια έμπνευση και άλλη μια απόδειξη ότι η γυμναστική είναι σημαντική και μερικές φορές αστεία» έγραψε ο Πενταρόφσκι στην ανάρτησή του.

Πάντως, ο Ισραηλινός πρέσβης στη Βόρεια Μακεδονία δεν δοκίμασε για πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Από παλιότερες αναρτήσεις του αλλά και από βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο... κατακόρυφο.

Με πληροφορίες από RT