Κοσμος

Τραγωδία στις Μπαχάμες - Καρχαρίες κατασπάραξαν 21χρονη

Μπροστά στα μάτια των γονιών της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζόρνταν Λίντσεϊ
Τζόρνταν Λίντσεϊ / © Facebook

Τραγωδία σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες. Τουλάχιστον τρεις καρχαρίες επιτέθηκαν και κατασπάραξαν μια 21χρονη φοιτήτρια από την Καλιφόρνια.

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στις Μπαχάμες για μια οικογένεια από την Καλιφόρνια. Η 21χρονη φοιτήτρια Τζόρνταν Λίντσεϊ  έχασε τη ζωή τους καθώς την ώρα που κολυμπούσε δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις καρχαρίες.

Η 21χρονη έκανε κατάδυση κοντά στο νησί Ρόουζ στα νερά του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού όταν δέχθηκε την επίθεση.

Βρισκόταν στις Μπαχάμες για διακοπές μαζί με τους γονείς. Σύμφωνα με τις αρχές οι καρχαρίες που επιτέθηκαν στη νεαρή κοπέλα ήταν τρεις και κυριολεκτικά την κατασπάραξαν.

Η άτυχη φοιτήτρια υπέστη τρομακτικά τραύματα, καθώς οι καρχαρίες της έκοψαν το δεξί χέρι και τη δάγκωσαν στο αριστερό, τα δύο κάτω άκρα και τους γλουτούς.  «Μας λείπει τόσο πολύ. Νοιαζόταν για τους άλλους, αγαπούσε όλα τα ζώα. Είναι τραγική ειρωνεία που έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαριών», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της, Μάικλ Λίντσεϊ.

blacktip-1294753_1920.jpg

Οι γονείς δήλωσαν ότι είδαν τους καρχαρίες να την πλησιάζουν και άρχισαν να φωνάζουν από το πλοίο στο οποίο επέβαιναν και παρακολούθησαν όλα όσα συνέβησαν στην κόρη τους. Είπαν ότι φώναζαν με όλη τους τη δύναμη, αλλά η κόρη τους δεν τους άκουσε.

Η 21χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.

15313816-7185815-image-a-100_1561614278845.jpg

Η αδελφή του θύματος δημιούργησε μια ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων στο διαδίκτυο για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας της Τζόρνταν. «Η Τζόρνταν Λίντσεϊ ήταν μια πολυαγαπημένη κόρη, αδελφή και φίλη. Στις 26 Ιουνίου σκοτώθηκε έπειτα από επίθεση καρχαριών στις Μπαχάμες», γράφει η ιστοσελίδα.

Στις αρχές του μήνα μια 17χρονη στη Βόρεια Καρολίνα δέχθηκε επίθεση από καρχαρία, αλλά σώθηκε χάρη στην ηρωική επέμβαση του πατέρα της, που γρονθοκόπησε το κήτος για να αφήσει ελεύθερη την κόρη του.

Torrance Woman, 21, Dies In Shark Attack In The Bahamas

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ