Κοσμος

Υποδέχτηκαν τον Τραμπ με ένα τεράστιο ανδρικό μόριο

Το μήνυμα ενός εφήβου προς τον Αμερικανό πρόεδρο για την κλιματική αλλαγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μεγάλη Βρετανία: Νεαρός υποδέχτηκε τον Τραμπ με ένα τεράστιο ανδρικό μόριο
Μεγάλη Βρετανία: Νεαρός υποδέχτηκε τον Τραμπ με ένα τεράστιο ανδρικό μόριο ©Twitter

Ένας 18χρονος άρπαξε τη μηχανή του γκαζόν και έστειλε μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ ότι είναι ανεπιθύμητος στη Μεγάλη Βρετανία.

Επίσημη επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία πραγματοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ και όπως φαίνεται από τις σφοδρές αντιδράσεις, δεν έχουν όλοι οι κάτοικοι θετική γνώμη για τον Αμερικανό πρόεδρο. Ήδη, την άφιξή του στο νησί μποϊκοτάρει ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν, την ώρα που ο δήμαρχος του Λονδίνου, Σάντικ Καν, συγκρίνει τον Αμερικανό πρόεδρο με τους «φασίστες του 20ου αιώνα».

Χαρακτηριστική των αντιδράσεων για το ταξίδι Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η περίπτωση του 18χρονου Όλι Νανκέροου. Αφού εξασφάλισε την άδεια από τη μητέρα του, Βανέσα, και τον πατριό του, Ντέβιντ Άμπλερ, άρπαξε τη μηχανή του γκαζόν και ξεκίνησε τον καλλωπισμό του κήπου στο σπίτι τους στο Έσσεξ. Και πού είναι το πρόβλημα θα αναρωτηθεί κάποιος; Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά από ψηλά, γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι ο 18χρονος στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα στον πλανητάρχη. Αρχικά του απηύθυνε χαιρετισμό. Στη συνέχεια, όμως, σχημάτισε μια αρκούδα και ένα τεράστιο ανδρικό μόριο, δείχνοντας στην πράξη ότι το «γεια σου, Τραμπ» ήταν απλά η εισαγωγή. 

trump-gazon.jpg


Ο νεαρός εξήγησε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος  δεν είναι ευπρόσδεκτος στο νησί και το μήνυμά του σχετίζεται με την κλιματική αλλαγή και την πεισματική άρνηση του Τραμπ να υποστηρίξει τα μέτρα που λαμβάνονται σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος. 

trump-gazon2342.jpg

Ο Τραμπ αναμένεται να βρεθεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ