Κοσμος

Νέες φήμες: Η σύντροφος του Πούτιν γέννησε δίδυμα

Καμία από τις δύο πλευρές δεν τις επιβεβαιώνει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φήμες ότι η πρώην ολυμπιονίκης και φερόμενη σύντροφος του Πούτιν γέννησε δίδυμα.

Έντονη είναι η φημολογία στη Μόσχα ότι η πρώην γυμνάστρια και φερόμενη σύντροφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα, γέννησε πρόσφατα δίδυμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση ότι οι φήμες για την χρυσή ολυμπιονίκη και τον Ρώσο πρόεδρο ισχύουν καθώς καμία πλευρά δεν συζητά την ιδιωτική ζωή των δύο προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει πάντως η Daily Mail επικαλούμενη αναφορές, νωρίτερα μέσα στον μήνα εκκενώθηκε ο τέταρτος όροφος τηςκλινική του ερευνητικού κέντρου Kulakov προκειμένου να φιλοξενηθεί η πρώην γυμνάστρια και βουλευτής.

Μία μεγάλη εφημερίδα, η Moskovsky Komsomolets, μετέφερε τις φήμες μόνο στην ηλεκτρονική της έκδοση για να την κατεβάσει λίγο αργότερα και να διαγράψει κάθε αναφορά σε αυτές. Οι φήμες ωστόσο για τη γέννηση παρέμεινε στην ιστοσελίδα outlet dni.ru υπό τον τίτλο «Η Αλίνα Καμπάεβα γέννησε δίδυμα και εξαφανίστηκε».

Σύμφωνα με την Daily Mail, και ένας δημοσιογράφος που βρίσκεται κοντά στις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών ανέφερε ότι η πρώην γυμνάστρια έφερε στον κόσμο δίδυμα αγόρια με καισαρική. Υποστήριξε ότι στο νοσοκομείο βρέθηκαν αμέτρητοι αξιωματικοί, και επικαλούμενος πηγή του ισχυρίστηκε ότι η μισή ιατρική ομάδα αναγκάστηκε να βγει από την αίθουσα τοκετού.

Τις φήμες πάντως δεν μετέφερε κανένα από τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ενώ υπάρχουν αναφορές άλλη γυναίκα συνονόματη της Καμπάεβα ήταν εκείνη που γέννησε στην κλινική, αν και ούτε αυτές έχουν επιβεβαιωθεί.

Τα τελευταία χρόνια πάντως διακινείται η φήμη ότι Καμπάεβα και Πούτιν έχουν οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Γενάρη για παράδειγμα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Vista News ισχυρίστηκε ότι η Καμπάεβα ταξίδεψε στην Ελβετία με ένα αγόρι τριών ετών που φέρεται να είναι ο γιος της με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.