Κοσμος

Εξαγριωμένος διαδηλωτής πέταξε μίλκσεϊκ στον Νάιτζελ Φάρατζ

Το σακάκι του έγινε χάλια, με την προσωπική του φρουρά να τον απομακρύνει άρον άρον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nigel-faratz.jpg

Διαδηλωτής στο Νιούκαστλ έβαλε στόχο τον Φάρατζ και του πέταξε μίλκσεϊκ.

Δυσάρεστη τροπή πήρε η προεκλογική επίσκεψη του Νάιτζελ Φάρατζ στο Νιούκαστλ εν όψει των ευρωεκλογών της Κυριακής, στις οποίες το Ηνωμένο Βασίλειο θα συμμετάσχει κανονικά παρά τη συμφωνία για αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξαγριωμένος διαδηλωτής πέταξε στον ηγέτη του κόμματος Brexit ένα ποτήρι γεμάτο μίλκσεϊκ, με την προσωπική του φρουρά να τον απομακρύνει «σηκωτό» από το σημείο.

.

Σε video που κυκλοφόρησε στα social media ακούγεται κάποιος να φωνάζει «φασίστα», με τον Φάρατζ να αποχωρεί. «Πώς και δεν το σταματήσατε αυτό;» ανέφερε ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε τη Δευτέρα η βρετανική εφημερίδα Observer, το κόμμα Brexit συγκεντρώνει 34%, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Εργατικούς του Τζέρεμι Κόρμπιν με 20% και τρίτους τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες με 15%. Στην τέταρτη θέση με 12% οι Τόρις της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, μαζί με τον πρώην δήμαρχο του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, ήταν πρωτεργάτες για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, επηρεάζοντας με τη στάση τους σημαντικό αριθμό πολιτών που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για το Brexit, το καλοκαίρι του 2016.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ