Κοσμος

Έληξε ο συναγερμός στην Κύπρο: Μάζα από σφουγγάρια το αντικείμενο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του serial killer

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ήθελαν ένα ακόμη θύμα να βρίσκεται μέσα στο αντικείμενο που ανασύρθηκε από την «Κόκκινη Λίμνη».

Μια μεγάλη μάζα από σφουγγάρια ήταν τελικά το βαρύ αντικείμενο που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από τον πάτο της «Κόκκινης Λίμνης», στο Μιτσερό της Κύπρου. Με τη χρήση ενός φουσκωτού και μιας απόχης, το αντικείμενο μεταφέρθηκε στην ακτή και στη συνέχεια τοποθετήθηκε μέσα στην ειδική σκηνή που βρίσκεται στις όχθες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτοψία.

Νωρίτερα, ο εντοπισμός του είχε σημάνει συναγερμό, κυρίως λόγω του μεγάλου μεγέθους και βάρους του, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι στο εσωτερικό του θα εντοπιζόταν ένα ακόμη θύμα του serial killer «Ορέστη». Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για ξύλο τυλιγμένο με τρία σφουγγάρια και μια φλοκάτη.

Οι έρευνες των αρχών στην περιοχή συνεχίζονται για 25η ημέρα, την ώρα που στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η καταγγελία ιδιοκτήτριας εστιατορίου στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου, σύμφωνα με την οποία στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου είχε βρει μια μεγάλη βαλίτσα σε κάδο απορριμμάτων.